Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vlastně jediný, co bych nějak víc vypíchnul a kladně ohodnotil, je namaskování sympatické N. Kidman do role životem zničené, prošedivělé báby, která snad už nemá ani důvod žít. Aspoň tak to celej film podává, vlastně ani nemluví, spíš tak nějak šeptá a chraptí. Z počátku jsem ji ani nepoznal... Ale ten zbytek, to už je horší. Film má dvě hodiny a neskutečně se táhne, všechno je to pomalý, i spousta záběrů je pomalých (některý dokonce zpomalený), takže jsem s přibývajícíma minutama trpěl víc a víc. Ono se tam totiž nic moc neděje. Krom toho hlavní postava se chvílema chová fakt divně, skoro až nelogicky, o její dceři nemluvím, ta je na facku od prvního záběru. Na když se dostaneme ke konci, nečekalo tam žádný "WOW" nebo něco, kvůli čemu bych si to pustil ještě jednou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nic sem nečekal a krom dobré Nicole Kidman ani nic nedostal...bohužel se musím přiklonit k názoru,že ne vždy stačí mít v hlavní roli známou tvář namaskovanou k nepoznání a navíc obsazenou v hodně nezvyklé roli.Tohle je přesně ten případ a ač se Nicole vážně snaží,nedokáže zachránit,že celé je to zbytečně dlouhé a nemá čím překvapit...40% ()

Reklama

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekla, že se o nedělním večeru podívám na pěknou babu, ale ouvej, baba to sice byla, ale o kráse nemohlo být ani řeči. To, co ji potkalo, ji poznamenalo i fyzicky, a tomu se nelze divit. Já moc nemám ráda příběhy, ve kterých už není moc co změnit a hlavní postava se potácí ode zdi ke zdi, zabředává do čím dál tím větších s***ek a potápí se hloub a hloub do svých depresí. Tady však pro mě napětí fungovalo, odhalení a závěr postupovaly sice pomalu, ale udržovaly mě v pohotovosti, že jsem od filmu ani na chvilku nedokázala odejít. Myslím, že to rozhodně není špatný příběh, ale ten hluboký smutek z něj, ta bezmoc, ta ve mně zůstane. Vidět už ho znovu nechci. Takový mix Bodu zlomu a Zrůdy. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu bol jasny pokus o to, nenatočiť len ďalšie tuctové krimi, ale povýšiť to na iný level. Nevydalo. Súkromná dejová linka mi liezla na nervy, hlavná dejová linka a prelínanie dvoch časových osí a stým "divným" záverom bola natočená zvláštne a celé dokopy to malo feeling, ktorý proste nebaví, nudí a hlavne, prečo sa to kurva volá Ničiteľka? Na strane druhej, maskér Kidmanky by mal isť rovno po Oskara a ona aspoň po globus. 3 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj z N. Kidman sa snažili „spraviť svojráznu policajnú hrdinku“. Ja viem, to je silný výraz. Vytvorená atmosféra pre príbeh je aj viac-menej v poriadku, ale ten samotný príbeh nie je šikovne využitý pre filmové účely. Časovanie preskakovania medzi minulosťou a súčasnosťou nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Veľmi pomalé tempo na 2 hodiny. N. Kidman kvôli filmovej roli ešte ani raz nevypadala tak zle. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama