Reklama

Reklama

Jeruzalém: Brána do pekel

  • Izrael Jeruzalem
Trailer 1

Dvě kamarádky se vydávají na prázdniny do Jeruzaléma. Brzy se zde spřátelí s židovským vojákem, arabským správcem hotelu a také mladým záhadologem. Nikdo z nich však netuší, že ve městě zrovna vrcholí ďábelská aktivita, ulice se plní démony a zombie a všem půjde o život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (86)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Opravdu by byl pro tvůrce tak nepřekonatelný problém pokusit se napsat alespoň jednu (!) z hlavních postav alespoň trochu (!) sympaticky a nedebilně? Protože tihle tupí kreténi byli vážně k nepřežití, zvlášť když pořádná hororová akce začala až kolem padesáté minuty stopáže. Do té doby utrpení, čímž si film úplně zbytečně škodí, protože prostředí je vybrané super, koncept POV skrz brýle přijatelný a démonický mayhem v poslední třetině i slušně atmosférický. Idiocie a otravnost hlavních charakterů ale pro mě v tomto filmu přebíjí všechno ostatní. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že se žánr found-footage stále posouvá. Natočit to celý přes chytrý brejle, klobouček. Ale nemůžu si pomoct, když už se rozhodli pro kombinaci horor + chytrý brejle, říkalo si to o víc vychytávek. Nějaký zpětný fotky nebo videa, nějaký přetáčení záznamů a tím pádem víc šokujících momentů. Takhle to bylo jen v hodně zajímavým prostředí se slabejma hercema, relativně i s nevyužitým potenciálem těch brýlí. I ta hrozba ke konci byla taková slabší a ne žádný opravdový peklo. Ale rozhodně se na to dalo koukat víc než na mnohem roztřesenější a tmavší horory. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika. Do půlky se prakticky nic neděje, pokud nepočítám začátek, který dokázal docela navnadit. Ale jinak jen trojice Amíků různého stupně tuposti objevuje krásy náboženské metropole. Pak dojde k události, která všechny zúčastněné donutí prchat podzemím z Jeruzaléma a tam narazí na mocnosti pekelné. A právě v podzemí jsou tak dvy tři dobré záběry, které Jeruzalem chrání od absolutního odpadu. Jinak je to zase jen o trdlování s ruční kamerou a ječení. 15% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tady v Jeruzalémě máme takové rčení. Když hovoříš s Bohem, je to v pořádku. Ale jakmile začne hovořit On s tebou, je to průser ----- V záplavě všelijakých hororů jsem od tohohle čekal trochu originality. Námět mne hned zaujal. Já jsem nikdy nebyl úplný fanda do hororů a už vůbec na ně nejsem specialista jako někteří z mých přátel zde. Nikdy jsem jimi ale nepohrdnul a když byly dobré, uměl jsem je poctivě ocenit. Musím říci, že místo různě roztřesených záběrů z kamer byl ten nápad s brýlemi docela fajn. Holky byly hezký, správně naivní, prostě takové ty klasické americké pipiny jedoucí hledat zábavu a dobrodrůžo do exotické lokace. že se jim toho v těchto filmech dostane většinou vrchovatě je jasné! :-). Až do oné noci mne to docela i bavilo a i v této části bylo pár příjemných lekavých momentů. Pak to sklouzlo do těžkého béčka a už to v něm zůstalo včetně špatných digitálních efektů když dojde na ty zombie... Je to nakonec docal škoda, protože díky lokacím to mělo zajímavý potenciál a ani ten námět nebyl až tak špatný jako jiné horory s bubákem na půdě. Dávám za 2 seky mečem. * * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Úvod mě celkem chytil a navnadil mě na celkem slušnou hororovou podívanou. Pak ale přišel prostředek filmu, kterej byl v podstatě o ničem, ale pořád se to dalo vydržet. Vše pohřbila až závěrečná část. To byla neskutečná 3,14čovina. Takový fantazmagorie jdou mimo mě. Za sebe říkám nebrat. Nebýt povedenýho začátku dám jasnej odpad. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama