Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (205)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ani sympatické obsazení nezachránilo extrémně plytký děj s mimořádně stupidním scénářem. Nelogické chování jednotlivých postav je místy až komické, nemluvě o šílených dialozích, zkrátka hrůza. Celý film už vzhledem k námětu působí jak z jiného vesmíru, opravdu nechápu, jak někdo mohl přijít s tak pitomou zápletkou. Nuda, šeď, trapas. Kdybych se párkrát malinko neusmál, prakticky bych neměl co hodnotit. 1/10. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jak se zbavit nevěsty je druhý filmový režijní počin Tomáše Svobody (První byl Hodinový manžel který se celkem povedl a již v prosinci 2016 nás čeká dvojka Manžel na hodinu). Stejně jako u Hodinového manžela jsou vtípky docela dobře provedeny a zasmějete se. Největším tahounem filmu je Jana Švandová (která v tomto počinu hodně připomíná Elišku Balzerovou z Žen v Pokušení) která tu hraje takovou postavu kterou někdo bude mít rád a někdo zase ne. Vlastně celkové obsazení je perfektní (Matásek, Vlasáková, Plesl, Stryková, Kerestešová, Boková atd.) ............... Film je však slabší než Hodinový manžel už kvůli tomu že příběh není takový aby se dokázal utáhnout i na tak krátkou dobu (89 minut). Avšak jestli od romantické komedie chcete romantickou chemii tak tu tam rozhodně najdete. ()

Reklama

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto asi natočili, iba kvôli product placementu. Žiarivé pastelové farby, ľudia čo sa kúpu v peniazoch, tak odletia do indie za nejakým guruom a poriadajú rodinnú fregatu. Malo to vôbec námet, nedajbože scenár?? AK a JK to úplne zabili. Ktorýkoľvek nemecký film je lepší než toto. Teraz už chápem, prečo to tak rýchlo po premiere vyšlo na DVD. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo moc příjemné na obrazovce vidět herce, kteří se v telce každý den nevyskytují. Lenka Vlasáková hrála pěkně bláznivou ženskou, která chce za každou cenu zvládnout všechno. Se zástěrou jsem ještě po ulici nepobíhala. Z ordinace zubaře jsem odešla s galošemi na nohou a projela s nimi půl Prahy. Babička Jany Švandové neměla chybu. Dávala skutečné rady do života. Natočit dortovou bitvu zpomaleně považuju za dobrý nápad. Jen ti herci přivírali oči už napřed. Úvodní píseň Hany Hegerové se sem přesně hodila. Je to taková hollywoodská pohádka. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Doteraz som bol presvedčený, že práve romantická komédia je pre filmárov vďačným žánrom, pretože nevyžaduje toľko námahy a ani talentu na to, aby vznikol prinajmenšom obstojný produkt, ktorý ak už neohromí, tak diváka neurazí a aspoň trochu pobaví. Dnešným dňom sa však musím poďakovať Tomášovi Svobodovi a jeho kolegom, ktorí ma dokázali z tohto omylu vyviesť. Nech sa totiž snažím, ako len viem, vo filme Ako sa zbaviť nevesty nedokážem nájsť absolútne nič, čím by si vyslúžil aspoň tú vytúženú nálepku "průměrná podívaná". (25%) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Film se natáčel hlavně na přehradě Orlík v jižních Čechách. (ČSFD)

Reklama

Reklama