Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (127)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prostříhat pár nudných pasáží, tak to mohla bejt i větší zábava. Jinak naštěstí čistokrevný béčko co si na nic nehraje s překvapivě slušnými triky. Možná film kterej zaspal dnešní dobu, ale lidi jako já v žádným případě nepohorší. Uvažoval jsem, že bych dal i 4*, ale po dobrým traileru jsem čekal ještě o něco větší nářez.65% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stovky milionů a hurikán na krku není zrovna ideální míchaný koktejl." Nicméně mě to nečekaně celkem zachutnalo. Prostě až mě zastihne finanční krize v nedbalkách, tak si počkám na nejbližší hurikán a skočím si na správné místo pro pár stovek milionů dolarů. Vždyť kdo by mě mohl zastavit? Leda snad suspendovaná agentka, ex-mariňák a meteorolog s tankem, ale kde bych mohl na takovou sestavu narazit? Snad jen v oku hurikánu, kde silný vítr zvedá budovy, auta a padouchy, zatímco klaďasy matka gravitace nevydá. Ale to nevadí, stejně mě to profouknutí mozku na chvilku zbavilo všedních starostí. ()

Reklama

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Oldskůlová akčňárna řízlá trochou katastrofy. Chápu to nízký hodnocení, protože tolik kravin v jednom filmu zkousne málokdo. Mě ale nostalgicky zahřál a dal vzpomenout na několik filmových legend. S lepším kástingem a hudbou se mohl hurikán (cca. před dvaceti lety) zařadit k nim. Dnes je to pouze milé pousmání. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Od tohoto filmu jsem teda čekal něco jiného, ale budiž. Taková dosti nadlehčená až místy ujetá, překombinovaná slátanina. Katastrofický/akční, místy komediální. Zpočátku mě to moc nebavilo. Zločinci včetně místních polišů využili situace s hurikánem k namaštění svých kapes. Jenže akce byla výborně natočena – opravdu jsem si jí užíval. Vážně se tento počin ale opravdu brát nedá. Po půli už mě to bavilo o něco víc. Užíval jsem si akci a sledování tří sympatických postav, a sice duo bratrů a Maggie Grace, která mi zde seděla a na nic si nehrála. Záporáci byli nudní a trapní, ale co už. No, velká pecka z toho nekouká, v podstatě je to blbost. Nicméně, neurazilo mě to, na akční kousky se pěkně dívalo, víc bych v tom nehledal. Konečné pronásledování kamionů fakt nemělo chybu. Z obyčejných postav se stali velcí akční hrdinové. ;) Haha. Takže snesitelný průměr, který ale víckrát nedám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel film "Into the Storm" a ocitol som sa "V oku tornáda" zúriacého v malom americkom meste. Bol to svižný katastrofický snímok, pri ktorom som sa dobre pobavil. Tak som si teda povedal, že dnes sa pozriem ako to vyzerá "V oku hurikánu" a tak som siahol po titule "The Hurricane Heist". V roku 2018 ho natočil režisér Rob Cohen. Nebolo to celkom to, čo som čakal. Nie je to čistokrvný katastrofický film. Jedná sa skôr o akýsi zvláštny hybrid béčkového katastroficko-akčného thrilleru. Priznám sa, že mi táto kombinácia nesadla. "V oku tornáda" sa mi páčilo oveľa viacej. "V oku hurikánu" ma to až tak moc nebavilo. ** ()

Galerie (85)

Zajímavosti (6)

  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama