Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Pepa (Michal Suchánek) od útlého věku čeká na to, až začne ten opravdový a šťastný život. Ve školce nebyl oblíbeným dítětem paní učitelky, ve škole s ním nikdo moc nekamarádil. Na gymnáziu patřil mezi vyložené outsidery. Dlouho mu trvalo, než se osamostatnil, našel si práci, ženu, založil rodinu. V současnosti pracuje jako obyčejný úředník, který žije se svou ženou Zdenou (Petra Špalková) a dospívající dcerkou Zdeničkou (Natálie Grossová). Každý týden chodí s manželkou hrát karty ke svému dobrému kamarádovi Tondovi (Filip Blažek) a jeho ženě Jarmile (Alice Bendová). Zdá se, že Pepovi nic nechybí a vede obyčejný, ale šťastný život jako celá řada jiných lidí. Možná ale, že to není život, o kterém snil. A možná, že ho čeká život úplně jiný. Přijde opravdu ten správný zvrat v jeho životě, když k němu do kanceláře nastoupí nová kolegyně mladá a krásná Pavlína (Alena Doláková)? Nebo když potká svou vysněnou krásku (recepční - Anička Stopnická), kterou občas sleduje dalekohledem a díky které dokáže uniknout alespoň na chvíli z nudné a stereotypní reality jeho běžného života? Paralelně s životem Pepy se nám otevírá i život již zmíněné recepční Ireny, která v soužití se svým přítelem Emanem (Martin Pechlát) není úplně šťastná, avšak stále se snaží otěhotnět. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Úplně bych Pepu neodsoudil za to, že žije dost neortodoxním životem. Holt, někdo to tak má. A že to má zrovna Pepa, a že o něm zrovna vypráví tento film? Film musí ukázat nějaký extrém. Kdyby ukazoval průměr, tak na něj každej zapomene a možná si na něj už ani nevzpomene. První půlka filmu byla ostatně docela i fajn. Období komunismu mi tu momenty připomnělo komedie z přelomu tisíciletí, kteří si z komunistů neustále utahovaly a utahují dodnes. Jakmile se ale příběh přehoupne do současnosti, která ukáže, kam až unylý Pepa se životem zašel, tak příběh přestane tak nějak fungovat. Suchoš je dobrej, což o to. Horší je to s některými Pepovými názory, které z Pepy udělali to, co v současnosti je. Někoho to tu, podle komentářů, uráží, mně zrovna ne. Bohužel i takoví lidé mezi námi jsou. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Kam se poděl vtip z české komedie? Celé jsem to protrpěl až do konce a nestačil se divit, co si pan Ján Novák představuje pod pojmem humor. Chrlí na nás samé banality a scény, které měly být vtipné vůbec nefungují a když tak jen jako trapas! Letos nejspíš to nejhorší, co jsem z naší produkce viděl. Korunu všemu nasadila závěrečná reinkarnační blbost. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Film, který ve mně zanechal rozporuplné pocity. Ani ne tak tím, jak vypadá (protože co si budeme povídat, v kontextu další Novákovy tvorby se jedná o klenot), ale tím, o čem vlastně vypráví - o hodném, ale dost neprůbojném chlapíkovi, který vede hodně smutný život, ovšem může si za to jenom on sám. Celkem fajn, hlavně díky Suchánkovi, ale dost tomu všemu chybí nějaká závěrečná katarze. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pepa je naštěstí dost kratičká etýdka jednoho ňoumy a představa tvůrců, že na jedné situaci postaví celý film. Po půl hodině jsem si říkal "ok, představení máme za sebou, tak teď samotný film". Potom jsem si to samé říkal po hodině. A zase nic. Deset minut před koncem už jsem moc nepočítal, že by se vůbec všechny postavy a děje měly v něco rozumného spojit. To se naštěstí stalo a divák se mohl vtipu, který nezáživně Ján Novák vyprávěl 80 minut, lehce pousmát. Toť vše. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Další (kolikáté už?) depresivní drama neustále a všude prezentované jako komedie. Přepnu na ten film. Scéna: Suchánek leží večer v posteli s manželkou, cosi mudruje a jde do sprchy nejspíš masturbovat, myslíc při tom na jinou ženskou. Tu jinou ženskou šmíruje oknem naproti v baráku. Ženská je ožralá, manžel jí vyčítá, že moc pije a že jestli chtějí vytoužené miminko, tak by měla přestat pít. Ožralá ženská mu vynadá, že děti mít přece nemůžou. Hystericky řve a manžel ji vlepí facku. Manželka utíká do ložnice, manžel za ní a hrozně se omlouvá, že to nechtěl. Střih, druhý den sedí Suchánek za krásným stolem někde v kanceláři a závidí, že takhle se dělá kariéra... vypnuto pochopitelně. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se v menších rolích objevili i dva čeští youtubeři – Vladimír Kadlec (VladaVideos) a Petr Kraus (peeetaaaTV). (Stanley619)
  • Malou roli si zde zahrála i v té době brankářka fotbalového klubu SK Slavia Praha Bára Votíková, zahrála si zde Pepovu spolužačku. (Skarface)

Reklama

Reklama