Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (465)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

John Cho se od MILF hlášky herecky posunul trošku dál (viz jeho film Columbus, který ale nikdo neviděl), Searching ovšem není úplně film o hercích. Je o brilantně vypointovaném příběhu, u jehož zpracování se režisér/scénárista rozhodl jít cestou sledování přes monitor a jiné obrazovky (přesně po vzoru našeho skvělého Semestru, ale jistě bychom tuto metodu vysledovali i dál), na kterou si člověk (i když viděl zmiňovaný seriál) musí zpočátku navyknout, aby se mu následně snímek zaryl pod kůži a napětím jej zarazil do sedačky. To se mi přesně stalo a nechci psát nic dalšího kromě dávno pofláklého, o filmu si nic nezjišťujte a jděte do toho naprosto nepolíbení! 10/10.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEZNAL JSEM JI. SVOJI DCERU...“ /// Další filmovej přírůstek na téma – co vlastně víme o svých dětech. Ne o těch v plenkách … Dlouho je to takovej „rozumnej“ (jakože takhle to nějak funguje) příběh. Dcera v píči a fotřík… vlastně postupně taky. Jde samozřejmě o sociální média, nejen Fcb, ale tak nějak všeobecně o jakýkoliv. O tom, jak se na nich chováme – zase všeobecně, takže film obsáhne skoro všechno. A ukazuje, co jsme (většinou) zač. Téměř všechno se odehrává online, nebo přes kamery – prostě taková je doba. A že se ztrácej děti? Taková je doba. Brzy to bude LIVE na netu. A zase bude civilizace o kus dál… Krimi drama ze současnosti pro ty, kteří si nás právě zapli. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zůstali jsme sami a nevím, za co doma můžu a za co (asi) ne. 2.) Zjistím co udělat, aby mě nikdo nenašel. 3.) Thx za titule „Sarinka.luc“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nápad už sice není originální, ale i tak je využitý na maximum a film má opravdu spád a divák pocit, že pátrá spolu s hlavním hrdinou. Nečekaný zvrat jsem tedy čekal, ačkoliv jsem tedy neměl tušení, jaký bude, ale jsem rád za konec, protože jiný bych asi ani vidět nechtěl. Trochu mě rušila jen hudba, která - i když byla dobrá - ten pocit autentičnosti srážela. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Takový, malý, nenápadný, netradičně natočený překvápko. Pátrá se hlavně na internetu, což je asi spolu s pro mě překvapivým koncem největší plus. Sice na Vás každou chviku houkne Facebook, Instagram a bůh ví, co ještě, ale tohle vše zdařile podtrhuje způsob, jakým byl tenhle film natočen. Jedno zdánlivě banální zmizení rozjede kolotoč, který udrží napětí a diváckou pozornost až do úplného závěru. Kdo čeká klasický, nudný film bude určitě zklamán, což v mém případě nehrozí ani náhodou. Já si to užil skoro maximálně a kdyby nebylo nesympatického, hlavního hrdiny, šel bych možná do plňáska. Takhle ho odkládám zatím na neurčito. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 1 milión $ | Tržby: 70,6 miliónov $ | Ťažko vydržateľný film, nakoľko zo začiatku nápaditá, formálne očistlá forma zaujme, ale po pól hodine máte chuť film pretočiť na koniec. Možno som bol len v ten deň netrpezlivý, alebo bol Searching jednoducho príliž predvídateľný a jednoduchý. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (52)

  • Když David (John Cho) objeví bratrovo tričko v Margotině autě a hledá číslo prostřednictvím svých kontaktů, lze vidět, že jedním z nich je režisér filmu Aneesh Chaganty. (Dr Lizal)
  • V záverečnej scéne je zobrazené okno s nedávnou aktivitou priateľov. Najvyššia aktivita od priateľa pochádza od Timura Bekmambetova, čo je vlastne producent filmu. (Pat.Ko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama