Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robinsonův ostrov je zpět! Na exotické Filipíny odjelo hrát nejdobrodružnější hru světa devatenáct odvážných Čechů a Češek. V cestě za výhrou dva a půl milionu korun a titulem nového českého Robinsona jim stojí hlad, vyčerpání, horko, nehostinná příroda a vzájemná rivalita. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (57)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Super nezvládnutá produkce TV nova, která jednoho hráče vyloučí za porušení pravidel a druhé tam za podobné věci nechá, Zvláštní nekonzistentní přístup. Hra, kde většinou vyhrávají ti co lžou, podvádí a intrikují což u někoho vadí u druhého ne.. Plusem je aspoň to, že druhou sérii nevyhrála krysa a jeden z největších podvraťáků v historii Reality show - Marek Orlík, ale ve druhé sérce to vyhrál někdo, kdo měl i řekněme upřímnější povahu. A roli Marka tady sehrála slečna Kateřina, docela odpad. Kapitola sama pro sebe je nepohotovej moderátor s iritující a věčně se opakující hláškou: "Bizon MÁ VELKÉ PROBLÉMY" * za dobrého výherce ()

radomiil odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zpatvořená napodobenina originálů"za velkou louží",jako všechny dřívější pokusy s totálně nesympatickým obsazením i trapným komentováním,kde mě rozum vůbec nebere,co si dosazené nádhery chtějí jako dokazovat pro tu slaboduchou okrajovou sešlost publika,která je ještě ochotná něco takovéhle podpořit sledováním-absolutní ztráta času s vyhozenými finančními prostředky,jenž by se dali mnohokrát lépe investovat v jiných projektech.💨 ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Sledovat tenhle pořad mi přijde asi tak zajímavé, jako pozorovat vývoj zanícené třísky v ruce, případně škrábat nehty omítku. Jako co z toho mám, že Jarda je intrikán, Iveta je kráva a půl roku se v televizi radí,jak je potřeba táhnout za jeden provaz, když pak stejně vyhraje jen jeden? Absurdita na druhou............ ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

O 13 dnů kratší než 1. řada, ale zároveň o 2 epizody delší. Zbytečně natáhnutá série plná hluchých míst, na které lze navíc pozorovat nižší rozpočet oproti první řadě. Ta měla za mě lepší casting, lepší odměny, lepší soutěže, lepší produkční zvraty, a neměla tolik hluchých míst. Pořád je ale druhá série Robinsonova ostrova výrazně lepší, než všechny prozatimní tři série českého Survivoru. 2* 45% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No... Chvilkama mě to sice bavilo trošku více než paralelně běžící Ghost Island, ale ty věčné produkční veletoče, které bez varování klidně rozmrdaly něčí hru aby následně podstrkávali výhodu někomu jinému, ve výsledku srazili skoro vše co zde mělo potenciál... Finálová trojka pak byla tak slabá, že osobně vůbec netuším komu bych to nakonec připsal.... Podtrženo sečteno: Robinsonův ostrov je po technické stránce rovnocennou alternativou ke svému USA předobrazu, ale bohužel trpí českou představou, že my to tady teď vymyslíme lépe než ti amíci kteří v tom mají už 15let praxi a za tu dobu už stihli otestovat které uličky jsou slepé :/ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Ostrov Vyloučení z první série se neznámo proč přejmenoval na Ostrov Vyhnanství, i přesto že měl stejný smysl – chodili na něj vyloučený hráči a bojovali v soutěžích o setrvání ve hře, později i o návrat do hry. V jiných verzích show se tento ostrov většinou jmenoval Ostrov Vykoupení. (Zix.)
  • Až v 8. díle vypadl první člověk, který už neměl šanci na výhru. (Zix.)
  • Z neznámých důvodů bylo 19 soutěžících, muži tedy měli o 1 zástupce více než ženy. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno