Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to bolo značne predvídateľné a pomerne klišovité, tak ten námet a princíp, na ktorom stojí celý film, boli vcelku vydarené. Mnoho situácií síce pôsobilo miestami až absurdne, ale napriek tomu chválim, že to neprešlo do trápneho a fekálno-alkoholického "humoru" ako pri mnohých iných teenage komédiách. V podstate to malo úroveň a niektoré scény boli fakt super (Bruno Mars a Wayne Gretzky), a samozrejme aj pointa bola napokon celkom OK (hoci predvídateľná). Stredoškolské prostredie tomu výrazne pomohlo, no aj tak vrcholom filmu bol pre mňa Drowning - naozaj vydarený song (po hudobnej aj textovej stránke). Ale napriek tomu, že tu píšem toľko chváľ, tak to zas nebolo až tak geniálne - ale zas oveľa lepšie ako ostatná súčasná teenage comedy tvorba. Btw. Taká aplikácia by sa mi inak celkom hodila... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám na hodnocení ostatních uživatelů, budu tady za černou ovci, ale nenadělám nic. Absolutně jsem se u filmu nebavil, nezdál se mi být vtipný, když zrovna nebyl trapný, byl zoufalý a ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už to horší být nemůže, přišel důkaz toho, jak hodně jsem se mýlil. Mám dojem, že tvůrci v tomto snímku použili všechna ohraná klišé, drželi se i typické šablony studentských komedií, takže nemohli ničím překvapit a já jsem byl velmi vděčný za tlačítko ffw (hlavně u příšerných hudebních vstupů). ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu přistupovat, že to je komedie hlavně pro puberťaky. Proto sem byl velmi mile překvapený, že jsem od toho moc nečekal a přitom se bavil. Dokonce sem se párkrát i od srdce zasmál, což se mi už dlouho nestalo. Jasně, že tam jsou i hluchý místa a klišé, ale to jsem neřešil. Nevadila mi ani výchovná stránka, která byla podobná, jako u Klik-život na dálkové ovládání. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Cely film je brany s nadsazkou, takze pokud pominete fakt, ze je to vlastne ujete scifi, tak dostanete trochu nadprumernou komedii, hlavne nekteryma vazne vtipnyma scenama a vtípkama:D konec trochu klišé a vztah mezi hlavnim párem se vyvijel dobře, ale ke konci ho nesmyslně pohnojili, ale jinak jsem se dost bavil, i kdyz castmi mi to prislo vic jako muzikal, hlavne teda ze zacatku. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

S těma čtyřma hvězdičkama jsem se tedy dost upejpala. Nepatřím mezi nadšené fanynky Rosse Lynche (nicméně, nutno podotknout, že je to sympaťák!), úplně cílová skupina už taky asi úplně nebudu... ale to vůbec nevadí, protože se na to koukalo moc hezky...Anebo jsem prostě jen byla v tom správném rozpoložení na snímek takového řažení...Tak či onak.. líbilo se! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)
  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)
  • Při vstupu na led má Kyle Moore (Ross Lynch) hokejové brusle, ovšem když trenérovi ukazuje krasobruslení, má na nohou krasobruslařské brusle. (mcredd)

Reklama

Reklama