Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Dnes je pátek 13. Každej dětinskej idiot se dnes bude dívat na ten strašně starej horor o hokejistovi. Já ne. Koukal jsem se na novou teenagerskou komedii Status Updatet. To se mi líbilo, protože to bylo o mladých lidech, o lásce, o rodině a o mobilu. Nejvíc mi přirostl k srdci táta - vo..votec od toho hlavního kluka, jak ten používal ten kouzelnej mobil. On byl taky hokejista vlastně... Taky se mi líbila ta holka a taky ta druhá holka, ta co vlastně byla jako ta zlá mrcha. Ale mě se nějak tak líbila víc, protože mě víc svrbělo, když jsem na ní koukal ... Tak jo, já už budu končit. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Status Update" je síce absolútne starý film, ale na druhú stranu sa v ňom nájde pár dobrých fórov, ktoré dokážu pobaviť. Najlepší asi je moment,kde sa Kyle prvýkrát chce preukázať ako hokejista. Nebudem hovoriť, čo sa stane, ale to bol moment, kedy som sa skoro váľal na zemi od smiechu. Inak mám pocit, že je to film, kde sa nič nové nedozvieme. Nepoznáme nové postavy, nie sú tam žiadne nové motivácie, ani nejaké nové rozuzlenia ani nič. Preto tvrdím, že je to starý film. Je tu pár dobrých fórov a pár okey postáv, ale je to vyslovene skôr oddychový film, ktorý neurazí ani nič nové neukáže. Čo by ste vy spravili, keby ste mali aplikáciu, ktorá vám splní všetko, čo napíšete? Povedzte si to takto a budete presne vedieť od začiatku do konca, čo sa vo filme asi stane. Ak vám to neprekáža, že ide o staré známe veci, myslím si, že za jedno pozretie to stojí. Ak nie, toto rozhodne nie je film pre vás. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to moc nefunguje jelikož jsem se zasmál tak jednou, ale jako romantický film je to jeden z lepších co vyšly. Hlavní herec je sympaťák (mě byl jaksi povědomý a on je to Austin z Austin a Ally) a ta blondýna je též kočka (není to žádná zmalovaná štětka s tunou make upu na sobě).Plusové body navíc za to, že zde není ani jedna scéna s fekálním humorem (což se rovná v těchto komediích zázraku) a celkově romantika působí reálným dojmem není to vyloženě něco vynuceného a člověk jim to věří. Mínusy naopak za to, že to chvílema moc nedává smysl máme zde kluka co zpívá a tančí podobně jako Bruno Mars a hraje hokej na profesionální úrovni a kromě jednoho homosexuála (neurážím sám se tak ve filmu pojmenoval) to nikomu nepřijde divné a za jeho sestru, která tam je vyloženě na silu a zbytečná. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo nenáročné a ako stvorené na príjemný relax a pohodu. A musím uznať, že to bolo aj nečakane zábavné, milé a s pozitívnym vyznením. Čo sa týka dejovej linky tak je pravda, že je plná klišoidných a stokrát videných scén (hlavne k záveru), ale na druhú stranu zase mám rád keď je do klasickej romantickej šablóny v štýle zaľúbenie - láska - problém so zápletkou - vyriešenie problému a sladký záver, pridané ešte niečo navyše. V tomto prípade to bol zaujímavý a zábavný fantasy prvok a také niečo ja môžem, dobre sa na to pozeralo. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Konečně dobrá romantikou prolezla komedie..:) má to příběh...je to vtipný.. dobrá hudba... Samosebou nějaká ta Romantikaaaa.. jako celek to celé funguje.. zpěv ala Bruno Mars.. nemá chybu:) jediný co mě fakt pilo krev..je českej dabing ty jeho mámy. WTF!! Pohledná ženská a hlas jak nějaká rázná šedesátka...fuuuuj... 80% tohle mě bavilo... tlustej Loooser..borec.. při té večeři mě ho bylo fakt líto...prej nakonec se z té holky vyklubal chlap.. :) :) není zase tak lehké naložit s kouzelnou apkou aby se z Vás nestal totální idiot... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se od 13. června do 19. července 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)
  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)

Reklama

Reklama