Reklama

Reklama

Beatlemanie a jeden obyčejný den v životě nejslavnější hudební skupiny všech dob. Skvělá hudba a anglický humor v podání čtyř známých zpěváků: Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Stara. Je to jejich filmový debut, který získal ocenění - Nejlepší britský film roku 1964 v kategorii muzikál/komedie. Obsahuje známé hity jako: "A Hard Day`s Night", "Can`t Buy My Love", "She Loves You" a další. Film doprovází členy skupiny The Beatles během jejich jednodenního maratónu - od cesty vlakem do hotelu a do TV studia. Je určený fanouškům z celého světa - dospělým i dětem všech věkových kategorií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (231)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv ještě raději mám pozdější, vlasatější, vousatější, nápaditější (a zkouřenější) Beatles, na Perný den nedám dopustit. Tvůrci tohoto filmu sice nejspíš neměli žádný vyšší cíl než prostě nafilmovat kapelu, pobavit se při tom a pak třeba také pobavit ostatní, ovšem o to lepší je, že se jim to nakonec tak povedlo. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Úžasný a veľmi vtipný, miestami suchý anglický a povedzme si to otvorene dosť detinský humor. Beatlesáci podali fakt dobrý výkon hlavne John a Ringo. Príbeh nie moc originálny, ale to mi vôbec nevadilo, lebo keď som sa nesmial, tak som si pospevoval známe a aj tie menej známe songy. Za zmienku určite stojí postava Paulovho deda, ktorý má taký geniálny filmový face, že to nie možné. Doporučujem každému fandovi tejto skupiny. ()

Reklama

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Beatles jsou tak obrovský fenomén a legenda v hudební branži, že podobný úkaz se asi hodně dlouho (jestli vůbec) opakovat nebude. Takže nápad natočit s nimi celovečerní film, který je protkán jejich hity, se tak nějak sám nabízel. A John, Paul, George a Ringo si toto natáčení evidentně užívali plnými doušky, zablbli si, zašprýmovali, sem tam přihodili nějaký ten hit a mě to s nimi moc bavilo i po padesáti letech od uvedení tohoto snímku na světlo světa! ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Býtlsáci nám umožnili nahlédnout do jednoho z jejich obyčejných dní a dali stvořit film, za který jejich fanoušci platí zlatem. Hard Day's Night je mé (od nich) nejoblíbenější a tedy nejposlouchanější album a tak bylo sledování filmu velice příjemným zážitkem. Velmi milé a zábavné. Hrozivý děda je nejen děsivý, ale i spolu s Lennonem nejzábavnější. Velkou pozornost si však zaslouží také Ringo. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Ona je to v podstatě normální dobrá britská komedie, ale Beatesáci to všechno o třídu pozvedají a hudba je úžasná (And I love her, All my love I ´m sending to you, A hard day´s night, Can´t buy me love). Nejvyšší hodnocení dávám za to, co bych nejspíš nazvala umělecký dojem: film, pro který miluju šedesátý léta. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (60)

  • Ringo Starr je pozván do kasina "Le Circle", kde se mimo jiné natáčel například první film s Jamesem Bondem, Dr. No (1962). (don corleone)
  • George Harrison ve filmu hraje na dvanáctistrunnou kytaru Rickenbacker, kterou si přivezl z předchozího amerického turné. (DaveSmith)

Reklama

Reklama