Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Greg25 

všechny recenze uživatele

60% Poněkud roztahaný děj a typicky britský humor, který zde, ale zůstal jen na třetině cesty. Jenže mě to nemůže nepřipomenout, sérii filmů s francouzskou skupinou Les Charlots (série Bažantů), jejich hudba (upřímně) sice nesahala Beatles ani po kotníky, ale co se týče bláznivých filmů se situačním humorem patřila k naprosté špičce, což se o Beatles, jejichž filmy vznikaly spíše pod nátlakem komereční úspěšnosti "beatlemánie", než čehokoliv jiného, bohužel říci nedá, jejich film nemá špatný námět, ale ve výsledku "komediálním" není tak dobrý jak již zmińovaná série Bažantů, za film 40%, ale za hudbu Beatles 100%, celkově pak za film 60% s konečnými slovy - pobaví, ale neoslní jako jejich hudba. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrý i když strašně ztřeštěný film. Pro fanoušky Beatles ( mezi které patřím i já ) jak dělané nicméně některé scény jsou natolik šílené že mi nad nimi zůstal rozum stát...slavné písničky jsou sice dobře zakomponované ale betales dělající čím dál větší šílenosti vypadají sice legračně ale někdy už hodně trapně.... ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Začal bych hudbou, protože ta je u tohoto filmu stěžejní a je vynikající. Vlastně jsou zde i lepší písničky než ve filmu PERNÝ DEN, ale horší scénář, alespoň podle mého vkusu. A ne nadarmo The Beatles patří k mým hudebním oblíbencům. Film jako takový působí jako nesmyslná crazycomedie. Bylo to období jejich absolutní slávy, kdy prožívali radost i vyčerpání a slávu v kouři marihuany. Již od malička se mi líbily jejich písně a i dnes když můžu, rád si je znovu poslechnu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě Beatles prostě nemůžu být objektivní, tohle je láska na celý život. Jenom zazní nějaká jejich písnička a ve mně se rozhostí takový příjemný pocit nostalgie a krásného požitku zároveň. Navíc tenhle film je prostě nádherná absurdní sranda, kde si postavy hlavně hráli než cokoli jiného. A na tohle slyším. Navíc je to špionážně akční. ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nedává smysl, ale je to velmi zábavné, co je to? No přece Help!, totální šílenost ve které uvidíte Beatles v jednom totálně nelogickém příběhu plném geniálních gagů a nudných hluchých míst, díky kterým je snímek značně nekonzistentní. Hudba je ale fajn, Beatles jako herci taky a převlek za sněhuláka je jedním slovem úžasný... :-) ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Beatles poprvé ve filmu vejdou do svého "čtyřdomu" a John Lennon bere z knihovny útlou publikaci. Jedná se o jeho druhý literární počin "A Spaniard In The Works". Když později ulehá do svého lůžka pod úrovní podlahy, můžeme si všimnout, že už tam několik stejných knížek leží. (Robbi)
  • Natáčení na Bahamách vymyslel původně daňový poradce Beatles dr. Walter Strach, aby se náklady na film snížily. (Robbi)
  • Když Beatles usednou v indické restauraci ke stolu, přepadnou stoupenci bohyně Kailí původní původní kapelu a spustí instrumentální verzi písničky "A Hard Day's Night". (Morien)

Reklama

Reklama