Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa. Skutočne. Hra na mačku a myš medzi sériovým vrahom a hlavným hrdinom bola nevšedná a napínavá. Neuveriteľne ma však iritovalo, že tvorcovia vo filme vykreslili policajtov ako úplných babrákov len preto, aby záporákovi všetko prešlo. Nepodarený záver moje sklamanie len podčiarkol. Škoda. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Žádný horor, spíš kriminální drama s prvky thrilleru, což mi vůbec nevadí. Film začne velmi zajímavě, ale s postupujícím časem nabaluje jednu hloupost na druhou a konec rozhodl, že z toho nakonec bude spíše podprůměrná záležitost, i přes fajn obsazení Bartyho Skrka juniora a Misfits Sheehena. Málokdy se mi to stává, ale v tomto případě je hodnocení na csfd spíše nadhodnocené. 45% ()

Reklama

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

No jo, kdyby ti dva zlodějští pošuci místo kradení raději absolvovali kurz "Jak čerpat dotace" přímo od mistra Endyho, narazili by při noční exkurzi do sklepa Pičího hnízda akorát tak na Moniku, jak se po vzoru strýčka Skrblíka noří do zlaťáků svého z lásky pojatého chotě. To by byla ale jiná pohádka, daleko víc k nasrání. Takhle z toho byl příjemný napínák, kterému se dá odpustit i to místy absurdní chování hlavních hrdinů. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tennant je nepochybne vyborny herec. Tuna to zial nerozbalil.. O ostatnych predstaviteloch skoda hovorit, scenar tiez "pokulhava". Thriller ako celok je maximalne slabsim priemerom. Tunajsie vyssie hodnotenie si vysvetlujem divackou oblubou Tennanta v roli Killgrave-a z Jessicy Jones a teda znacne prestrelene. Ocakavam, ze padne niekam k 48-mym. Koho navnadila hlavne jeho spominana rola, po vzhliadnuti tohoto paskvilu, budete sklamani. Neodporucam. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Záporák výborne zahraný, ale inak tak trochu prehnaná zápletka a na konci chýba nejaké prekvapko. Samozrejmosťou je tu nelogickosť v konaní, taký zlodejíček by sa na to celé pekne vysral a nie že by stokrát urgoval u polície nahlásenie trestného činu a trikrát sa vlúpal do toho istého domu. Rozvinulo sa to celkom dobre, prvých 30 minút je naozaj dobrých, ten záver však už pokulhával, pretože sa celý nesie na vlne zbytočného nadmerného nadsadenia vecí, ktoré tam nechýbali, ako je napríklad tá vec s náložou, neskorá reakcia na lopatu, pretože nepočujem, ako niekto za mnou šliape do snehu, iný je zas lopate odolný atď. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama