Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

No jo, kdyby ti dva zlodějští pošuci místo kradení raději absolvovali kurz "Jak čerpat dotace" přímo od mistra Endyho, narazili by při noční exkurzi do sklepa Pičího hnízda akorát tak na Moniku, jak se po vzoru strýčka Skrblíka noří do zlaťáků svého z lásky pojatého chotě. To by byla ale jiná pohádka, daleko víc k nasrání. Takhle z toho byl příjemný napínák, kterému se dá odpustit i to místy absurdní chování hlavních hrdinů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

O tom, že se nevyplatí vykrádat barák psychopatovi, jsme se už několikrát přesvědčili a v případě maniaka v podání Davida Tennanta to platí dvojnásob. Devlin i ve svém druhém režijním počinu zvolil celkem osvědčený koncept a i když se nedá říct, že by přišel s něčím inovativním, působí film celkem neotřele. Občas solidně zafungovala atmosféra, nouze není ani o slušnou dávku napětí a vzdor trošku přetažené stopáži to má celkem spád. Herci jsou fajn a vedle vzpomínaného výtečného Tennanta jsem moc rád za výraznější roli pro Kerry Condon. Na zadek jsem si z toho nesedl, ale bavil jsem se o něco víc než dobře. 75% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Chytřejší první polovina mě bavila hodně, skvěle předestřela prekérní thrillerovou situaci, do které hlavní (sice trochu šmejd, ale zároveň) "hrdina" neřešitelně zabředával. O to víc mě mrzelo, jak duel s maniakálním psychopatem (mrazivý David Tennant) pozbýval na zajímavosti, asi společně s tím, jak si brala logika dovolenou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slušné spracovanie, charizmatický David Tennant (taký šťúply herec, no dokázal nahnať zimomriavky) a v niektorých scénach slušná dávka napätia. Ale o horore by som rozhodne nehovoril, napínavý thriller to áno. Na druhú stranu však mi tu práve gore scény najviac chýbali, priam si pýtali byť tu. A zišiel by sa ešte nejaký nápad, ako viac oživiť scenár, niektoré miesta boli také, že začali rýchlo nudiť, našťastie bolo ich len pár. Lepší priemer. 65/100 ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Plnokrvný, nervydrásajúci thriller, ktorý mňa ako fanúšika žánru dokázal takmer dokonale uspokojiť. Zbytočne sa budeme zasierať úvahami, čo mal kto urobiť, alebo neurobiť, komu čo povedať alebo kam ísť. Mňa to napriek všetkým dejovým kotrmelcom prikovalo k obrazovke na celých 110 minút, pričom som sa ani jeden jediný raz nepozrel na časomer, ani nestopol prehrávanie. A to je známka kvality. Davida Tennanta nepoznám, ale tu sa uviedol ako skvelý záporák a verím, že zopár takýchto postáv si ešte v hororoch strihne. Výhrad mám v podstate len veľmi málo. Od začiatku to šlape ako dobre namazaný stroj. Funguje atmosféra, napätie a je tu naviac aj komu držať palce. Nečakane výživný filmík na neskorý večer. Silno odporúčam... 75 %!! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama