Reklama

Reklama

Králové zlodějů

  • Velká Británie King of Thieves (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kriminální příběh Králové zlodějů je natočen podle skutečného případu, který před pár lety ohromil policii i veřejnost. V dubnu 2015 došlo v Londýně k největší loupeži v historii Velké Británie. Během velikonočního víkendu zmizely z úschovny klenotů v Hatton Garden šperky a peníze za více než 200 milionů liber. Vzhledem k provedení si byla policie jistá, že se jedná o extrémě profesionální a velmi dobře organizovanou skupinu pachatelů. Pátrání po lupičích však přineslo odhalení, které ve světě vyvolalo doslova senzaci. Geniální loupež měl na svědomí gang důchodců a vysloužilých podvodníků ve věku mezi 60 až téměř 80 lety. Hlavou celé akce byl 77letý Brian Reader (Michael Caine), který se svou partou seniorů dokázal naplánovat a provést jednu z nejodvážnějších a nejdokonalejších loupeží. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (81)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Priznávam, nevenoval som tomuto filmu úplne plnú pozornosť a preto mi druhý plán trochu ušiel, alebo som ho len nepochopil. Inak suchá britská geriatrická krimi o jednej podarenej vykrádačke. Aneb začiatok vtipu, stretne sa Caine, Dumbledore a Slughorn v bare a Cain sa pýta, tak čo vy staré vojny, kerú banku dnes spravíme? A SLughorn mu odpovedá, takú, kde majú blízko WC. 3 z 5 ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Průměrný zlodějský film, jemuž se nedaří vybalancovat humor s napětím a občas nutí herecké legendy dělat věci na pokraji trapnosti. Jako film o loupeži nejsou Králové zlodějů příliš nápadití ani napínaví, jako komedie zase ne moc vtipní. Až na pár režijních nápadů a přirozené charisma hereckých legend se tu jen těžko hledá něco, co by film povýšilo nad průměr. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Aneb není cti mezi zloději. Nevím, přes luxusní obsazení mě tohle nebavilo. Vyloupení trezoru partičkou rozhádaných nesympatických dědků probíhalo jako po másle, přestože si u toho počínali stran bezpečnostních kamer pěkně diletantsky (a asi mělo být vtipné, že nejvíc řešili svůj věk a zdraví a klidně si odskočili se domů vyspat). Druhé dějství, kdy si dělili lup a jeden druhého podráželi, bylo sice o něco málo zajímavější, ovšem prázdná režie, která si pod slůvkem "styl" představuje leda rychlé střihové řetězení max dvousekundových záběrů nebo občasný song, ani v něm nedokázala zažehnout jiskru zájmu (natož dramatu či napětí). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Komedie o starých recidivistech , kteří umějí vypjatých chvílích filmu - loupeže, která je asi nejzajímavější částí filmu, zachoval profesionální klid. Komedie nějak přejde do sociálního melodramatu a psychodramatu, kdy si vyčítají dávné křivdy. Suchý humor je pořád to samé - prášky, masti, nechápou internet, cukrovka, hluchota, dřímota, bolavá kolena, náhradní kyčelní klouby. Vyprávění plyne hodně lenivě. Společníci se navzájem pomlouvají, obelhávají a podrážejí. Objeví se stesk a morality. Rozbředlou stavbu drží nad vodou jen slavní herci. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude srandovné v štýle Going in Style. Ale ono sa to berie seriózne. Postavy zlodejov sú síce už staré, ale voči sebe sú dosť brutálne a nepríjemné a jeden druhého sa snaží okradnúť. Proste mi tu chýbalo medzi celou bandou kamarátske puto. Namiesto toho boli všetci sebeckí parchanti a ja som nemal chuť nikomu fandiť. Samotný priebeh lúpeže nebol ničím zaujímavý a ani príliš napínavý. Výsledkom je jedna veľká nuda o starých zlodejoch, ktorú nezachráni ani solídne herecké obsadenie. 4/10. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2018 v Londýně. (Varan)
  • Natáčelo se v Anglii v Londýně. (Varan)

Reklama

Reklama