Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

strikeman 

všechny recenze uživatele

Návrat do dětských let prostřednictvím dobrodružného rodinného vědeckofantastického příběhu dopadl na jedničku. Nad některými logickými či fyzikálními detaily samozřejmě nemá smysl se pozastavovat, záměrem tvůrců nebylo stvořit novou "Space Odyssey", ale spíš pohádkový příběh ve sci-fi kulisách. Snad jedinou kaňkou, aspoň pro mne, byly občas otravné flashbacky zasazené kolikrát do nejnapínavějších míst vyprávění... 85% ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Tolik proklamačních hesel, tolik ideologistických patetických dialogů, tolik klišé a dementních reakcí a tolik příšerných, do očí bijících nelogičností jsem asi nikdy pohromadě neviděl. Na druhou stranu zajímavý příběh, docela trefený casting a hlavně - aspoň u prvních dvou sérií- budovaný napětí, co Tě žene zvědavě dál... aspoň pokud jsi fanda sci-fi. Třetí sérka je už naprostou pohádkou pro děti, a to víc, než přihlouplou. ()

Reklama

Romi1010 

všechny recenze uživatele

Seriál vhodný pre rodiny s deťmi, ktoré majú miernu retardáciu. Prostredie pripomína v 90% seriálu to na našej zemi, aby sa znížili náklady. Nejaké logické konania postáv tu nečakajte, sú ochotné ohroziť celú kolóniu aj svoje rodiny bez problémov, len aby zachránili jedného človeka, ktorého práve stretli. V reálnych situáciach by dostala celá rodinka 100 rán bičom a vykázali by ich do exilu. Samozrejme všetky problémy sa nakoniec vyriešia zázračne a rodinka je stavaná do pozície hrdinov. Rodinka od najhorších: Matka- vševedka, ktorá nestrpí žiadnu inú autoritu a vkuse sa tvári melancholicky, uplakaný chlapec, ktorý sa všetkeho bojí a všetko dodrbe, čierna dcéra, ktorá sa správa na štyridsať a má pritom okolo 17 u nej su prúsery menej časté až na jeden mega veľký, otec- bývalý vojak, ktorý si stále vyčíta, že bol stále preč a ryšavá dcera, ktorá je viac menej v pohode a viac menej nejak takto si predstavujem dieťa v rodinnom filme. Netflix nám zase naordinoval rasovú zmesku aby sa tam našiel každý, čiže rodinka ma jednu čiernu dcéru, susedia su japonci a je tu ešte mexický pašerák ( kusa rasisticke :D). Dodržiavanie fyzikálnych zákonov tu neočakávajte, sám Einstein by sa prevracal v hrobe, ak by to videl. Samotní herci sú schopní, ale celkovo je to preafektované takmer na hranici telenovely. Tento seriál by sa mal použiť ako sito tunajších hodnotiacich/komentujúcich, síce je tu staré známe koľko ľudí, toľko chutí, ale v tomto prípade 4*-5*= bad taste. A aby som nebol len negatívny, pozitívne by som hodnotil postavu pašeráka a robota. Dopozeral som iba kvôli tomu, aby som mohol napisať objektívne komentár a ohodnotiť. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[1. série] Rodinné dobrodružství, které je cílené na ty méně konfliktní, mírné povahy. Nenadchne a neurazí, nicméně na to, že celá ústřední rodina oplývá nadměrným intelektem, který často slušně prodávají, tak tuto vlastnost trochu postrádá celý seriá, protože pak by to děti úplně nepochopily. Příběh je založený na klasických kolejí o tom, jak z různých důvodů ne úplně fungující rodinka začne postupem opět fungovat zpytováním svědomí z předešlých nepovedených činů a kde vše, co se může pokazit, tak se neustále otravně a předvídatelně dokola pokazí. Antagonistka je skvělou sportovní reprezentantkou v oboru, jelikož její jediný účel je tyto nehody katalizovat z divně nelogických důvodů a minimálně bych čekal, že s vědeckou inteligencí hlavních postav by ji prohlédli hned ten samý díl, co se na place objevila. Světlý bod pro mě byli oba rodičové; Toby Stephens a Molly Parker jsou skvělí a neúnosně sympatičtí. Trikově slušný, kouká se na to dobře, ale působí to sem tam trochu sterilně. Zábava pro tak +-10-13leté děti určitě dobrá, pro mě už na hraně nudy. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dobře strukturovaný a svižný seriál. Exteriéry a interiéry umějí šikovně zamaskovat šetření v rozpočtu, aby pak byly peníze na slušné vizuální efekty. Dobře se tu pracuje s postavami. Posádka původního seriálu ze 60. let je na dnešní standardy příliš bílá a mužská, takže z jedné dcery je černoška a z Dr. Smithe je žena, ale zejména doktorka Smithová je díky svému zasazení do role "padoucha" možná nakonec tou nejzajímavější postavou. Stejně jako v Hrách o trůny i tady děti vyrostou se seriálem, ale scénáristi na to mysleli a mezi jednotlivými sériemi si vymysleli příslušné časové skoky, aby nebylo divné, o kolik jsou děti najednou větší. 🙂 Každopádně z Maxwella Jenkinse (malý Will) může být v budoucnu velmi dobrý herec - pláč je v hereckých kruzích celkem náročná disciplína, kterou Max zjevně zvládá už v dětských letech. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama