Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (176)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má s tím původním ze šedesátých let mnoho společného, zejména stupiditu a nesympatické herce. Mohla to být skutečně parádní zábava pro celou rodinu, se spoustou objevování nových světů a mimozemského života, skutečná příležitost vyzvednutí značky Lost in Space z bahna, ale scénáristé si nejspíš řekli, že se sem pokusí nacpat vše nelogické a tím všechny znechutit a nasrat. První série ještě šla. Pokud bych byl naivní dítě, asi bych to i žral, ale takhle jsem se ani nedokázal soustředit, nehledě na to, že většina postav je až překvapivě blbá, ačkoliv to mají být prakticky raketoví inženýři. Druhá série je něco, co jsem se pokoušel už jen přetrpět bez vážnějšího poškození dobrého vkusu. Tady už je totiž možné naprosto vše a s tím se už má chladná logika prostě nedokázala smířit. To si na to ti filmaři skutečně nemůžou přizvat nějakého poradce, který tomu alespoň trochu rozumí, třeba nějakého šesťáka ze základní školy, který není úplný osel a zběžně prolistoval knihu "Fyzikální zákony ve vesmíru pro duševně méně smělé - obrázková edice". Trpělivě počkám na třetí sérii, která snad alespoň trochu vyšroubuje hodnocení, které se v posledních epizodách blížilo odpadu. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa konecne na nejake pozeratelne sci-fi. Pôvodny serial som sice nevidel, ale filmovu verziu mam dodnes rad. Bohuzial tato verzia trpi vsetkymi sucasnymi trendmi. Vsetko sa stavilo na vymazlenu technicku stranku a pekny vizual na ukor putaveho pribehu a sympatickych postav. Najviac mi tam chybala taka roztomila detska hravost. Je to dynamicke, akcne ale totalne tupe. Uz od prvych sekund som krutll hlavou nad logickymi chybami. Postavy rodicou mi pripadali dost nesympaticke a deti mi uplne splyvali. Naviac sa to zase odohrava v dvoch liniach, co ma uz dost serie. Dufal som, ze to bude mat epizodne zapletky v ktorych bude rodinka putovat po vesmire a spoznavat rôzne planety. Lenze rodinka od zaciatku uviazne ne jednej nezaujimavej planete z ktorej sa bude snazit dostat najskôr niekolko serii. Na to kaslem a po dvoch dieloch to balim. 4/10. ()

Reklama

Hogun 

všechny recenze uživatele

Keď jedinou zaujímavou a ako tak uveriteľnou postavou je Robot a Kura, tak je asi niečo zle. Totálne dementne sa chovajúce, maximálne nesympatické postavy, ale aspoň príroda bola pekná. Efektívne ale nudné, trápne a iritujúce, celkovo štandard od Netflixu. Dr. Smith bola na úrovni Segala po lobotómii mozgu. Ostatní to dotiahli 'aspoň' na úroveň hojdacieho koňa. 4/10 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Místy blbé - na sci-fi --- ale člověk nesmí být tak přísný ... solidní ... herci parádní ... hlavně Toby Stephens a Taylor Russell ... robot skvěle udělaný ... jsem zvědaný co vymyslí v další sérii ... tvůrci jsou přemýšlivý a schopní ... "vir" co žere kov - nápadité ... přišlo mi zábavné ... ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavne poteší, že to je výborne technicky zvládnutý seriál. Radosť pozerať, že sa s tým dosť vyhrali, či už pri tvorbe kostýmov, másk, žiadny prestrelený sci-fi s množstvom zbytočne uletených mimozemšťanov, pekne vypracované kulisy vesmírnych lodí, poteší minimum trikových sekvencií. Príbeh v pohode, herci fajn, nechýba dobré napätie. Prvá séria ma milo prekvapila. /75%/ ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama