Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že toto bude len taká blbosť, kde sa starnúta JLo bude emancipovať a dokazovať všetkým okolo, že ženy bez vzdelania sú minimálne rovnako schopné manažérky ako absolventi prestížnych univerzít, ale to som ešte netušil, že film si pre mňa pripravil ešte jeden zvrat ako zo zlej telenovely. Každopádne prežiteľné, hoci Jennifer by si už mala vstúpiť do svedomia a prenechať romantické filmy mladším ročníkom. 4/10 ()

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Mě se tedy film líbil, také možná vzhledem k aktuálnímu výběru filmů, který byl toho času za vyližkapsu. Děj je sice trochu předvídatelný a naivní, ale jsou tam určitě části, které se moc povedly a člověk se opravdu zasměje. Chvíli mi to připomínalo film Ďábel nosí Pradu, aspoň teda ze začátku. Znovu bych nešel, ale rozhodně nelituji, že jsem film viděl. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka, která spadá spíše do kategorie "lepší než jsem čekal." Protože JLo přeci jen zárukou filmové kvality není. Je to komedie, ze které mohlo být mnohem více, a která se bohužel ubírá spíše línou a komfortní cestou, než aby nějak riskovala. Je prostě jenom OK. Jediná věc, která mi vadí je dějová linka adopce, která je pro celý film až zbytečná a dělá jej ještě méně uvěřitelným, než je už tak. 50% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká klasická "J LO" pohodová komédia, akých už dotyčná dáma natočila hádam desiatky. Plusom je celkom milý a príjemný dej a atmosféra, mínusom, že tento snímok prakticky nič nové neprináša a je to v zásade to isté klišé, ktoré sa v podobných filmoch opakuje. Každopádne ale mňa to celkom bavilo a podobné filmy mám rád. 65 % ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)

Reklama

Reklama