Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tak herečku Ashley Tisdale bych tu nečekal. 🤔 Naopak herce jako hlavní postavu ano. 😀 Chvílemi zajímavá komedie, ale chvílemi nic moc. Je to jako na houpačce. No, a večírek je vážně ujetý. Závěr je tak obyčejný, že to snad nedává s předchozím smysl. Soundtrack super. Herecké obsazení super. Herecké výkony průměrné. Otázka: Tak jaký máte názor vy? Hvězdiček 3 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá noc je ako 5 minutová historka z Pařby ve Vegas, ktorá je roztiahnutá či skôr rozriedená na 89 minút. Hranie si na pravdu a následné upozorňovanie, že vlastne skoro všetko "zábavné" pravda nie je, tak to ničomu nepomohlo. Možno keby trojica k*rev bola viac sexy (menej anorektické, menej tuctové v tvári), tak by sa s prižmúreným zipsom na gatiach dalo uvažovať o vyhlásení: Nebola to strata času, bolo to celkom fajn. ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po pravde to nie je zle zahrané, len scenár tejto akože uletenej komédie je strašne nezábavný. Skôr to zachraňujú len tie hlavné postavy, pretože aj samotná párty a všetko okolo toho je taká strašná nuda, že len čakáte kedy sa všetko zvrtne a napokon skončí. Ak by to lepšieho režiséra a takisto scenár mohlo z toho by niečo viac uletené a hlavne zábavné. Tak je to len priemerný film, na konci ktorého si poviete: Čo som to vlastne videl?! ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs v další roli stydlivého nekňuby. Tyhle role hraje pořád a nutno podotknout, že on snad ani nestrárne, vypadá furt stejně jako v Prcičkách 1. Tato komedie není vůbec špatná, i se u filmu zasmějete, ale film je také dost zaměřen na erotiku, takže pánové budou potěšeni. V porovnání s jinými komedie je to ale průměr, a to znamená 3*. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Co toto zase bylo za blbost? Nevtipná komedie, ze které jsem si odnesla jen to, že být kurvou je super, protože si vydělám na super bejvák. Kdyby to aspoň trochu víc odsýpalo, manželka mi nelezla na nervy... Když zrovna nejede nic jinýho v telce (i když vysílat něco takovýho o prázdninách dopoledne...), tak proč ne, ale jinak to za moc nestojí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama