Reklama

Reklama

Pink Moon

Krátkometrážní / Drama / Romantický / Sci-Fi
USA, 2015, 17 min

Režie:

Sal Bardo

Scénář:

Sal Bardo
(další profese)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro některé z nás již známý režisér Sal Bardo tentokráte zabrousil do tématu z našeho pohledu téměř zvráceného, "nenormálního". Chtěl tím určitě něco říct, zamyslet se nad něčím, sdělit to těm, kterým to dopne ... než schytá vlnu odsouzení či urážek. A vybral k tomu několik velice sympatikých herců, kteří "to" zahráli slušně ... 4655 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jak by to vypadalo na světě, kdyby byly heterosexuální páry zakázané, ale jeden muž a žena se do sebe zamilovaly a pak spolu počali dítě? Nevím, jestli tohle brát jako skvělý námět na sci-fi, anebo jen jako film, který má ukázat, že i homosexuální páry mají svá práva. Kloním se ke druhému a zní mi to jako propaganda... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sal Bardo sa naďalej venuje svojej obľúbenej téme, o tom že je homosexuál niet žiadnych pochýb, čo pre mňa osobne nepredstavuje nejaký obrovský problém, V tomto filme ukazuje spoločnosť v budúcnosti v ktorej sú menšinové heterosexuálne páry prenasledované homosexuálnou vačšinou. Pravdepodobne sa rozhodnem pridať aj film o malom chlapcovi s názvom Sam, v ktorom chlapec trpí poruchou identity a cíti sa ako dievča. Nepochybne by si na tohto chlapca režisér Sam Bardo rád skočil...kto predsudky šíri musí očakávať že sa mu to bude vracať. ()

Reklama

Reklama