Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (91)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No co mě vzalo ? jednoznačně chůva s koulema, z ošklivého nesmělého káčátka se stává pěkně tvrdá psice. A teď se navzájem vykouříte :-) Klid šéfe, já to nikomu neřeknu .. Dijalogy super, jak nesnáším poláky, a vše polský včetně polskýho fijata, tak musím uznat, že Patrik si vytřel prdel s Holywůdem, vcelku nevidět rozdíl v investovanejch kačkácjh, blejská se to luxusem, interiery i ex jsou fákt povedený, akce jednoznačně přesně na tý hrance která mi vyhovuje, žádný zbytečný násilí, děj frčí a ty špeky..co se děje? Střílí se, zavolejte posily! Jakej kód? ..Úplně všechny :-) Chvílema to je jak vybraný nejlepší špeky z Wilisovek obalený cukrkandlem a vražený do tohodle skvostu... Patrik je borec a Kobiety jsou boží. Těším se na dwujke. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Začíná se stávat železným pravidlem, že úžasně vrstevnaté a vtahující kriminálky umí nejlépe filmaři z Polska. Kobiety mafii se do tohoto ranku počítá také, jelikož, až na pár děr ve scénáři, se jedná o vysokooktanovou kriminální podívanou plnou intrik, která Vás pustí a až do konce drží v patřičném napětí. Za zmínku stojí rovněž fakt, že snímek s mimořádnou pečlivostí vykresluje poměry a hierarchii v polské mafiánské struktuře. Skvělá práce! ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Bolo trochu zvláštne vidieť veľa hercov z Vegovho predchádzajúceho filmu Botoks (ktorý som videl tesne pred týmto) v iných úlohách. Chvíľu to trvalo, ale nakoniec som bol schopný ponoriť sa do deja. Musím povedať, že sa Vegovi nakoniec reparát podaril a natočil dosť dobre prepletený, napínavý a primerane brutálný mafianský triler. V niečom sa podobá na Pitbull: Ostatni pies od Wladyslawa Pasikowskiho, v niečom, najmä v brutalite ho mierne predbieha a v niečom trochu zaostáva. Inak sa jedná o veľmi dobrú prácu. 7,5/10. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem něco ve stylu Smarzowského, který se jakžtakž pokouší reflektovat realitu (Drogowka, Kler). V tomto ohledu jsem byl rychle usazen na zem, tohle není nic než lunapark. Jedno z těch naprosto nereálných děl, která přesto formují naši realitu. Surově a blbě. --- Je to přecejen trochu jiné, než americká konfekce, tak dám hvězdičku navíc. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama