Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (74)

carly 

všechny recenze uživatele

Tento film je ako objatie, keď máte nie práve dobrý deň. Na nič sa nehrá, len plynie, občas s úsmevom, občas so slzou v oku, ale vždy s láskou. Všetko, čo spravilo z prvého filmu takú milú záležitosť je aj v tomto filme. Trošku farebnejšie, hlučnejšie a s pár šedivými vlasmi, ale stále s otvorenou náručou, dobrou radou, historkou, ktorú by ste radšej nepočili a, samozrejme, s Okenou. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jako děti školou povinní jsme s oblibou kontrovali: "opakovaný vtip, není vtipem". Kouzlo řeckého řádění již dávno opustilo rodinný dům Nii Vardalos a vrátilo se šmahem zpět na Balkánský poloostrov. Všechno to Hujerství, řeckost, léčení Okenou, baklava a další atributy, které udělali z První svatby jednu z nejvýnosnějších romantických komedií dějin, už jednoduše nefungují. A to, že svou romantickou hru rozjede rovnou na tři generační strany už beru jenom jako takové chytání se stébla, které má zakrýt fakt, že scénář nepřišel z žádnou nosnou zápletkou. A tak slavíme, ženíme se, hlučíme a jsme Řekové.....a není to málo, Antone Pavloviči? ()

Reklama

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejvýdělečnější romantické komedie všech dob se v nudné a tupé režii Kirka Jonese nese v duchu útrpné přehlídky nepodařených vtipů (udělat po každé potenciálně vtipné hlášce střih na někoho, kdo se kření, chytá za hlavu nebo vyvaluje bulvy, ji spolehlivě zadupe do země) a praštěných postaviček, které se pod heslem "víc křiku, víc smíchu" změnili z roztomile svérázných řeckých podivínů v nesympatické hysterické idioty. Příběh se tentokrát soustředí nikoli na Toulu a jejího manžela Iana, nýbrž na její rodiče (nechybí scénka s nahým důchodcem zaseklým ve vaně) a na její dceru, která si hledá vysokou školu (zoufalá snaha celé rodiny přesvědčit třicetiletou hlavní hrdinku, že by si co nejdřív měla najít ženicha, měla v prvním filmu své opodstatnění, ale když se nyní snaží do toho samého natlačit osmnáctiletou studentku, tak už je to jen a jen divné). Děj ale často stojí bez hnutí na místě a celkově Moje tlustá řecká svatba 2 působí jako epizoda nějakého průměrného půlhodinového sitkomu, roztaženého na devadesát minut. Delší recenze ZDE. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To, čo jednotku robilo takou výnimočnou a spravilo z nej legendu, dvojka už proste nedosahuje. Nič, čoho by sa dalo chytiť a vypichnúť. Pokusy o vtip utlačila tona nezmyselných dialógov a opakujúcich sa scén. Prišlo mi to neskutočne dlhé, nudné a nezáživné. Ale aspoň som vďaka tomu spoznal grécku komunitu žijúcu a študujúcu v Bratislave. Tí na ten film chodilo skoro povinne. 1 z 5 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Najskôr by som mala povedať, že komédiu My Big Fat Greek Wedding💙z roku 2002 som videla viackrát a mám ju veľmi rada a tak, keď prišlo do kín jej pokračovanie My Big Fat Greek Wedding 2, nenechala som si ho samozrejme ujsť a vtedy som ho dokonca ohodnotila na plný počet. Dnes už po druhom pozretí mením síce "len" na 3*, ale také krajšie tri🙂. V porovnaní s My Big Fat Greek Wedding, kde sa rieši hlavne romantický vzťah Touly a je to celé neskutočne vtipné, mi už teraz s odstupom času (sequel po 14 rokoch!!!) pripadá My Big Fat Greek Wedding 2 oveľa menej vtipné a dokonca (!!!) žiaľ miestami až trápne, a hlavne v popredí nie je Toula, ale jej rodičia Gus a Maria. V jednotke už Toula (Nia Vardalos) našla svoju životnú lásku Iana (veľmi dobre obsadený John Corbett), v dvojke sa rieši vzťah rodičov a ich teen dcéry Paris, ale predovšetkým je to celé hlavne o hlave rodiny, o Toulinom otcovi, ktorý si myslí, že Grékom patrí svet. Herec Michael Constantine (Gus) tu má skoro 90 rokov a je to poznať, je teda zvláštne, že má ešte mamu, ktorá by teda musela mať aspoň 110 rokov, ale nevyzerá na to, keďže v skutočnosti je Bess Meisler iba o 5 rokov staršia! Vo filme môžeme vidieť aj Ritu Wilson, ktorá sa spoločne s Tomom Hanksom na filme podieľala. A len tak pre zaujímavosť, hrá tu aj Joey Fatone (Angelo), nikdy v živote by som neprišla na to, že to je ten spevák z NSYNC. Aby som to nejako zhrnula, môj veedikt je, že mohli viac popracovať na dialógoch a viac sa sústrediť na Toulu a jej rodinku. V kinách aktuálne dávajú už trojku, tak som si chcela ešte pripomenúť prvé dva filmy. 65%. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama