Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (74)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobná atmosféra ako v jednotke, kdežto tu už máme trošku iný typ svadby, zábava ale podobne podfarbená. Tento snímok ale už nemal veľmi čo ponúknuť. Je to ok, keď je v nedelu vonku škaredo a poviete si, že chcete vypnúť, vtedy je dobré si to pustiť, ale nič nové to neprinesie a aj tých vtipov je menej. Niektoré situácie ale boli ozaj komické. A je to trochu aj pocta Constantinovi, ktorý sa dožíva krásneho veku. 55 % ()

Julius 

všechny recenze uživatele

Čakal som slabšie pokračovanie, ale nebolo to až tak zlé, milo prekvapilo. Pokračujúca oddychovka s vtipnými miestami. Niektoré scény mohli byť vynechané, ale nevadili. V porovnaní s jedničkou trošku slabšie, ale neurazí. Oceňujem záujem hlavných predstaviteľov, ktorí sa dali na pokračovanie a dobre pôsobili aj vtípky použité z jedničky. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Asi to nesahá na kvality prvního dílu, ale rozhodně nám to dokazuje, že hlavní hrdinové, kteří mají na konci prvního filmu šťastný konec, nemusejí procházet v díle druhém peklem, aby se na konci mohli zase dát šťastně dohromady, jako to dělá většina romantických komedií. Některé myšlenky jsou možná přímočaré, ale je důležité si je připomínat. A navíc Nia Vardalos je umí skvěle napsat a napasovat do námi známých oblíbených charakterů. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Tento film je ako objatie, keď máte nie práve dobrý deň. Na nič sa nehrá, len plynie, občas s úsmevom, občas so slzou v oku, ale vždy s láskou. Všetko, čo spravilo z prvého filmu takú milú záležitosť je aj v tomto filme. Trošku farebnejšie, hlučnejšie a s pár šedivými vlasmi, ale stále s otvorenou náručou, dobrou radou, historkou, ktorú by ste radšej nepočili a, samozrejme, s Okenou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $59,689,605Tržby Celosvetovo $88,923,251Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,588,644Tržby za predaj DVD v USA $8,406,160║ Pokračovanie, ktoré ako oddychovka poslúži dobre, ponúkne hneď niekoľko vydarených frkov. /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama