Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (204)

ben666 

všechny recenze uživatele

Nový film o girls power, který neurazí, ale ani nenadchne. Celý film je jedno velké klišé, které nepřináší žádný jiný uhel, ani žádný nový vtip. Je to sázka na jistotu. Jediné co zachranuje celý film je obsazení herců, které je brilantní a z podprůměrného scénáře, udělá průměrnou, možná i lepší komedii. Docela mě potěšil i překvapivý zvrat na konci filmu . ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway je božská. Tady sice hraje hlavní roli, ale větší lákadlo je myslím si Rebel Wilson, kterou osobně sice bytostně nenávidím, ale tady se přežít dala. Má nepopíratelný komediální talent a pokud se úplně neutrhne ze řetězu, je snesitelná. Její hašteření s Hathaway přinese občas vtipnou scénu, ale rozhodně jsem se u toho nelámal smíchy. Ze začátku to je možná svižné a vtipné, ale to vydrží tak půl hodiny a pak už zbývá už jen ta krásná Anne ve všeljakých upnutých šatech. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké očakávania som nemal, ale napokon celkom milé prekvapenie. Odhliadnuc od viacerých stupídnych scénok, to malo celkom dobrý záber - či už po scenáristickej stránke, ale celkovo aj formát, kontext, a najmä herecká dvojica Anne a Rebel, ktorá sa v podobe postáv dvoch zlodejok s dôvtipom navzájom doťahovali. Kopa dobrých hlášok, vtipných scén (ale aj tých menej vydarených za hranou dôvtipu), to všetko bola voda na mlyn tejto komédie. A že príbeh bude mať napokon aj takýto spád so zmysluplnými zlomami, to bolo len ďalším Plus! Takže z mojej strany spokojnosť a určite by som to zaradil medzi tie vydarenejšie komédie z US produkcie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia o dvoch podfukárkách. Anne Hathaway príliš nemusím, ale tentokrát ona bola tá znesiteľnejšia. Zatiaľčo Rebel Wilson, ktorá mi bežne pripadá celkom vtipná, bola tentokrát za neznesiteľné hovädo na úrovni Melissy Mccarthy. Príliš som nepochopil prečo sa tie dve postavy spojili. Nemali na to žiadny dôvod. Asi vôla scenáristov. A ani ten hlavný podfuk nebol príliš zaujímavý a napínavý. Celý film pôsobí ako taká nonstop improvizácia bez ladu a skladu a aj bez vydareného humoru. Pousmial som sa asi tak trikrát. Možnože aspoň ženám (bez vkusu) sa to bude páčiť, keďže chlapi tu sú za totálnych volov. 4/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu nečekaně hodně zábavná a svěží komedie, od které jsem tedy nečekal rozhodně žádné terno, ale opak se stal pravdou, jelikož jde o skutečně zatraceně svižnou a vážně vtipnou podívanou, které neomylně dominuje skvělá Rebel Wilson, jenž nechává veškerý zbytek osazenstva hrubě za sebou, a to včetně Anne Hathaway, která jí absolutně nestíhá a vlastně jí po celou dobu jen přihrává a sekunduje, ovšem abych Anne jen nekřivdil, dělá to s grácií a navíc jí to pořád sakra sekne, nicméně tou hlavní hvězdou a tahounem Podfukářek je prostě bez debat právě Rebel a každý její výstup, scéna, či dialog je jednoduše opravdu vtipný a tahle komička si tak svým perfektním výkonem prakticky ukradla tento snímek sama pro sebe. Krom ní ovšem Podfukářky určitě baví i díky výborné zápletce, která ačkoliv si hraje s tím klasickým „podfukářským stylem“, který bývá většinou pořádně zamotaný, až překombinovaný, tak zde má poměrně jednoduchou a přímočarou linii, ve které dali navíc tvůrci před nečekanými zvraty a vyšponovanými pointami spíš přednost humoru a odlehčenosti, podstatné nicméně je, že film funguje ve všech zmíněných ohledech, a to od první až do poslední minuty. Já se u Podfukářek zkrátka báječně bavil, mělo to spád, nápaditost, vtipnost, prostě parádní oddychovka, která baví na maximum. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)
  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama