Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Najlepší film so Seagalom čo som videl. Proste toto sa naozaj podarilo. Ako tam mlátil japončíkov na tom som sa zabával. Keď bol Seagal ešte mladý tak tie filmy vyzerali trochu inak ako tie čo točí dnes. Malo to hlavu a pätu aspoň. Viem že príbeh nie je originálny ale čo môže Pištovi sadnúť lepšie. U mňa 80% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. I Wanna Do Something Feaky To You - Kenyatta [4:39] ,2. I Joke But I Don't Play - Tone-Loc [4:29] ,3. Roots and Culture - Shabba Ranks [4:01] ,4. Put the Funk Back In It - The Brand New Heavies [3:22] ,5. Welcome to My Groove - Mellow Man Ace [4:53] ,6. Quiet Passion - N'Dea Davenport [4:41] ,7. Domino - Masters of Reality [3:49] ,8. The Shadow of Death - Def Jef/Papa Juggy [4:29] ,9. Ya Gets None - Body & Soul [5:09] ,10. Rats Chase Cats - Attic Black [3:48] ,11. Pick Up the Pace - Young MC [3:45] ,12. Weapons Montage - James Newton Howard [2:08] ,13. John Crow - Jimmy Cliff [3:47] ,14. Steppin' Razor - Peter Tosh [5:48] ,15. No Justice - Jimmy Cliff [4:01] ,16. Rebel in Me - Jimmy Cliff [4:06], ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Johna Hatchera již unavoval celoživotní boj proti zavádění drog do běžného života a v touze po klidu se vrátil do rodného městečka. Svůj zvědavý nos však rychle neomylně vložil mezi jamajský a kolumbijský gang, které spolu právě sváděly souboj o dealerské monopolní postavení. Takový souboj nevyřeší výběrové řízení, nýbrž zbraně a v případě nutnosti i woodoo ("Ty bát se pomsty Já a Já"). John se však rozhodl, že přítomnost jakýchkoli dealerů v jeho blízkosti není nezbytně nutná a vyráží na svou typickou cestu plnou praskajících kostí zauzlovaných končetin. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Akčňák, ve kterém být Seagal ještě mladý, štíhlý a rychlý. Já říct mohl bych, on být plný energie. I takový já vidět tento krimi thriller, který já mít před několika lety za modlu, kdy obdivovat umění tohoto boje. Ikdyž přiznat, v té době se trochu bát drdů. :-) Ale jo, na tohle byla ještě radost se dívat. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhý, že umí lítat..." :-) 70% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ve své době to asi mohlo být i dost temný. Dneska ale působí zápletka v Muž s cejchem smrti trošku směšně a křečovitě. Ocenit se ale musí Steve, který zde předvádí dobrou show. Bohužel jí je tak málo, že nemáte pocit z toho, že by jste dostali něco mimořádného. Lepší segalovka, která si zaslouží tak tak čtvrtou hvězdu. 70 procent. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)
  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama