Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Nic (Timothée Chalamet) má na první pohled vše – skvělou rodinu, krásu, talent a přijetí na univerzitu v kapse. Přesto je v jeho životě trhlina, kterou vyplňuje drogami. Kde se vzala, a jak může David (Steve Carell) pomoci svému milovanému synovi ve chvílích, kdy se ocitá nad propastí? Emotivní snímek o síle závislosti a ještě větší síle lásky byl natočený podle skutečného příběhu Nica a Davida Sheffových, kteří své zážitky zachytili každý ze svého úhlu pohledu ve dvojici knih. Opravdovost pádů i naděje ve filmu umocňují představitelé hlavních rolí, kteří svými výkony dokazují, proč jsou řazeni k nejtalentovanějším hercům svých generací. (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (153)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nejsilnější stránkou tohoto filmu jsou beze sporu herecké výkony. Steve Carell a Timothée Chalamet doslova září, když jsou zrovna ve scéně a i společně jim to skvěle šlape jako otci a synovi. Příběh je místy utahaný ale přežijete to, díky krásnému emocionálnímu vyjádření vztahu mezi otcem a synem. Za dobrý nápad beru to, že jsme drogovou závislost mladistvého viděli z pohledu otce a jak těžké je vyrovnat se s ním, když nevíte nebo nemůžete pomoci člověku, kterého tolik milujete. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Příběh založený na skutečných událostech zaznamenaných v knižní podobě o na první pohled velmi spokojené a dobře situované americké rodině, která má ovšem problém. Dospívajícímu synovi nic nechybí, ale přesto propadl drogové závislosti . Začátek pozvolný, pak už to ale jede dle zajetých kolejí žánru. Jedná se o takový příjemně nepříjemný film. Skoro by se dalo říct jakoby feel-good komedie/drama, kde ale napovrch vybublá veliká nepříjemnost. Herecky super. Mám zde své oblíbence Carella a Chalameta, takže i jejich chemie zde byla pro mě alfou a omegou, takže ve finále můžu snímek hodnotit velmi pozitivně. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je poslední do trojlístku vážných psychologických filmů, které jsem se rozhodl za jeden víkend shlédnout a i zde jsem spokojený. Čím víc vážných filmů s Carellem vidím, tím víc jsem přesvěčený o tom,že on prostě patří k top hercům dnešního áčkového hollywoodského souhvězdí a komediální role jsou jeho minulostí /nebo maximálně občasným odskočením si z vážného žánru. Moc dobře natočený film o tom, kterak je drogová závislost mnohdy neléčitelná a postiženému člověku není někdy ani pomoci................moje hodnocení = 8 z 10. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(8/2019) Beautiful Boy ma nezaujal ani tak námetom, toto tu už stokrát bolo, kto by sa ale netešil na duo Carell & Chalamet. Táto dvojka to dala samozrejme na plný počet. A nakoniec musím priznať, že aj to ostatné má niečo do seba. V jadre síce len klasická rodinná dráma, niečo nedefinovatelné ale zafungovalo a emotívne sa teda tento film vie dostať pod kožu. Čakal som minimálne jednu hereckú nomináciu na Academy Awards. (8/10) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

celé to táhl Carrel.Chalamet přehrával až hrůza.Dřív byl v pohodě výchovný pohlavek.Dnes se na všem přiživují všelijaké organizace.Které ve finále nadělají víc škody než užitku.Do hlavy nikomu nevidíme.proč to mělo název Krásný kluk?Když ve finále šlo o feťáka?Jakože:  vidíte jak je krásný a jak dopadl?No fakt ústřední motiv jak bolavá noha. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se v Kalifornii. (Varan)
  • První scény natočené pro film byly podle Van Groeningena nejintenzivnější – zahrnovaly Chalametovu postavu, která byla hospitalizována kvůli předávkování drogami. Chalamet byl pověřen, aby pár týdnů před natáčením „hospitalizačních scén“ zhubl a následně se přibral, aby mohli dotočit scénu, kde se uzdravuje. (blans)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2018 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama