Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Nic (Timothée Chalamet) má na první pohled vše – skvělou rodinu, krásu, talent a přijetí na univerzitu v kapse. Přesto je v jeho životě trhlina, kterou vyplňuje drogami. Kde se vzala, a jak může David (Steve Carell) pomoci svému milovanému synovi ve chvílích, kdy se ocitá nad propastí? Emotivní snímek o síle závislosti a ještě větší síle lásky byl natočený podle skutečného příběhu Nica a Davida Sheffových, kteří své zážitky zachytili každý ze svého úhlu pohledu ve dvojici knih. Opravdovost pádů i naděje ve filmu umocňují představitelé hlavních rolí, kteří svými výkony dokazují, proč jsou řazeni k nejtalentovanějším hercům svých generací. (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (153)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Všecičko ..." ----- O tom, jaké to je, když vaše dítě propadne drogám, "všecičko" pro něho ztrácí na významu ... a do privátní bezedné propasti poztrácených snů a zmařených nadějí bezděčně stahuje i vás. Do propasti, kterou objevilo za hranicemi skutečného (a tím pádem ne až tak zábavného a bezstarostného) světa ... se vší dychtivostí mládí, které rádo experimentuje - tudíž má jen mizivou šanci odhalit včas její pravou podstatu. Poněvadž nevyhlíží primárně jako PROPAST ... tváří se spíš jako brána - nebo OKNO ... jako nanejvýš interesantní okno do fantastické krajiny intenzivních prožitků a sladkého zapomnění. Ten příběh neupozorňuje NA SEBE - je nadmíru civilní a uměřený ... když zprostředkovává POZNÁNÍ - a skrze něj varuje. O to je opravdovější ... pravdivější ... inspirovaný realitou. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, ale díky Timothéemu a Steveovi se postupně dokážete vcítit do jejich postav a vychutnat si jejich výkony. Timothée dokazuje, že je jeden z nejnadanějších mladých herců. Líbilo se mi, že drogovou závislost sledujeme očima rodičů. Pro fanoušky The Office je navíc fajn vidět spolu zase Stevea a Amy Ryan. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film o lásce otce ke svému synovy, který nejenže v jiném filmu hrál geje (!!!), ale v Beautiful Boy ujížděl na C10H15N s molární hmotností 149,233 g/mol (tj. methylamfetamin). Otec se snaží, co může, ale synáček si pořád žilně dodává smysl života, což vede v to, že otec nad synem zlomí hůl. A dobře mu tak! 74 % Celosvětový příjem k 24. 4. 2019: $15,686,213, což je 0,63 násobek rozpočtu ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Naozaj velmi pekne spracovany namet drogovej zavislosti z pohladu rodicov, ktori sa neskutocne trapia, predovsetkym otec, nadherne zobrazena laska otca k synovi, ktoremu zda sa niet pomoci...Silne, dojimave, plne emocii...Aj ked sa uz tema drogy a teenegeri tolkokrat opakuje, napriek tomu mozem povedat, nebol to zbytocny film, ma svoje posolstvo...Nominacia mladuckeho Chalameta zasluzena, ale zasluzil by si ju aj jeho herecky otec, Carell - obaja boli perfektni!!! Trosku mi vadilo to caste preskakovanie, trosicku to miatlo, inak som spokojna. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(8/2019) Beautiful Boy ma nezaujal ani tak námetom, toto tu už stokrát bolo, kto by sa ale netešil na duo Carell & Chalamet. Táto dvojka to dala samozrejme na plný počet. A nakoniec musím priznať, že aj to ostatné má niečo do seba. V jadre síce len klasická rodinná dráma, niečo nedefinovatelné ale zafungovalo a emotívne sa teda tento film vie dostať pod kožu. Čakal som minimálne jednu hereckú nomináciu na Academy Awards. (8/10) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Skutečný Nic Scheff se narodil 20. července 1982. V rané scéně Nic říká, že je mu 18 let, ale ještě nezačal vysokou školu. Film se odehrává kolem roku 2000. To vysvětluje, proč postavy ve filmu mají na svých plakátech a tričkách kapely z 90. let. (blans)
  • Timothée Chalamet musel utratit 25 liber za poradce a doktora, aby se ujistil, že jeho jednání jako narkoman je realistické a autentické. (blans)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2018 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama