Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (61)

Dr.film 

všechny recenze uživatele

V porovnání s knižní předlohou má TV zpracování obroušenější hrany. Joe je psychopatický stalker, ale jeho myšlenkové pochody jsou méně vulgární, zobrazování sexu není tak explicitní jako v knize a na devianta vykazuje Joe i jisté náznaky empatického chování. Finální pocity mám podobné jako u předlohy – celkově fajn, ale k charakterům se mi vztah navázat nepodařilo. Další řadu stejně jako druhý díl knihy již absolvovat nebudu. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v knížce to Joeovi všechno vychází až příliš jednoduše. Jenomže stejně jako v knížce děj fantasticky šlape, social media stalking je nesmírně zábavnej a vy hltáte každej Joeův monolog, co si kvalitou nezadá s těma nejlepšíma momentama z Dextera. Pátou hvězdičku tu vybarvuje Penn Badgley. Díky němu je seriálovej Joe Goldberg v sympatiích o kilák před tím knižním. Beckalicious! 🍏 ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalkerská romance gone wrong. Skvělá scenáristická i herecká hra se zápornou postavou ukázanou tak lidsky, že ji nejde nemít rád, přestože divák často je nucen přehodnocovat své postoje. Elizabeth Lail je nádherná a neuvěřitelně sympatická, Penn Badgley ji úžasně doplňuje vyváženým podáním magora a skvělého přítele. (nejlepší epizoda - Living with the enemy) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Joeovi vidím od počátku  naprosto dokonalou směsku hnusu a manipulace a v tomto smyslu musím pochválit i český dabing, protože už jen tón hlasu mě neskonale iritoval, takže jsem jednotlivé díly sledovala jen s velkým sebezapřením. Proto nechápu, kde tolik komentátorů vzalo přesvědčení, že krom stalkingu je Joe vlastně dobrácký a sympatický. Popravdě jsem měla problém se na to hodňoučké monstrum vůbec dodívat, byť jako studie sociopata to vůbec není špatné (pozor! nezaměňovat s uvěřitelností a logikou scénáře, protože po této stránce je seriál naprostým debaklem) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh psychopata, který je v očích diváka celkem dobrák, ale ve skutečnosti se umí proměnit ve zvíře. Zrovna jsem viděl všechny řady Dextera a tak myšlenka je dost podobná, ale přitom jsou to dva naprosto odlišné seriály. Dexter neměl emoce, naopak Joe je zamilovaný až po uši a svou lásku neumí kočírovat a snaží se pomáhat lidem okolo sebe. Pokud mu ale někdo nepadne do oka a cítí hrozbu, začíná teprve to pravé ořechové. Děj v této sérii není špatný, napětí nechybí a velký klad je způsob vyprávění, divák se snadněji dostane do děje. Můžete si udělat představu, jak je v dnešní době snadné někoho dohledat přes sociální sítě a co vše hrozí, pokud si člověk své důležité údaje nehlídá. První série má své mouchy, ale rozhodně jako náběh do druhé, naprosto dostačující. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)
  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)

Reklama

Reklama