Reklama

Reklama

TY - Série 3

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2021, 8 h 13 min (Minutáž: 43–58 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Love a Joe se vzali, mají dítě a na prestižní adrese ve čtvrti Madre Linda se snaží žít normální život. Jenže zvyk je železná košile. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

zsn 

všechny recenze uživatele

Po zklamání z druhé řady mne toto zase nakoplo a doufám, že bude čtyřka! Dextrovský smrádek, super hlášky, osmý díl hrátek se sousedy neměl chybu. Lov manželů mezi sebou držel vaší pozornost, lituji, že jeho žena nepřežila, hrozně mne bavila ta nejistota mezi nimi, to napětí a sexuální vášeň v okamžiku smrti. La petite mort. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najhorší prepad seriálu, aký som kedy zažil. Čo iné sa od Nerflixu dá čakať. Zo špičkového stalkerského seriálu sme sa dostali k polyamorizmu, manželským hádkam a trápnemu záveru. Kde sa podel duch prvých dvoch sérií? Kde bol poriadny voyeurizmus? Prečo sme vražednú stránku zatienili bezbrehou sexualitou typu každý s každým? Prvé dve série sú špičkou, tretia séria hanbou. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly jsou jak z mého života. Výborná kritika současně nuklear familly. Zápletka je uspokojivá, i když místy drhne a scénaristické berličky jsou sice díky všemu ostatnímu atraktivní, ale i prkouknutelné a vlastně na tak chytrostí se rádo připomínající dílo, i dost naivní. Laťka nepřekonána a úrověň udržena. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové ty manželské etudy. Znáte to. Jenže pak se vám z vlastní ženušky vyklube magor a vy musíte zahlazovat stopy. Z toho aby člověk bláznil ještě víc a páchal další šílenosti. Joe je vskutku profík v tom co dělá, a jeho drahá Love mu solidně sekunduje. Manželská poradna je na ně krátká a tak si to ti dva (vy)řeší po svém. Ostatně, oba mají bohaté zkušenosti ve svém oboru. Že, pane Goldbergu a paní Quinnová? ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama