Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (184)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, pre mňa oveľa lepší ako Dexter a druhá séria je lepšia ako prvá. Páči sa mi, že sa tvorcovia snažili ponechať ten knižný námet, myšlienky hlavnej postavy k sebe samému to je v podstate ako čítanie knihy. Na záver každej zo sérií prichádza aj skvelé prekvapenie a tak hoci som začiatok zobral trochu rozpačito, nakoniec tomuto námetu len tlieskam. A to, že stalkovací hrdina nie je žiadny super fešák je nám mužom vynahradené plejádou zaujímavých ženských postáv. EDIT: Tretia séria seriál pochováva, preto z plného počtu ukrajujem jednu hviezdu. Ak niekto seriál ešte nevidel, odporúčam pozerať len prve dve série. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80 %  Další Dexter se nekoná, ale je pravdou, že Joe je mu v patách. Alespoň, co se týče první poloviny série. Pak přijdou na řadu díly, které jsou spíše romantické, než-li thrillerové. Samotné finále to ale naštěstí vše zpraví. Jo, i my diváci u tohoto počinu chytneme závislost. 2.série - 60 % O poznání menší hype, než který jsem díky první sérii získal, přesto si to drží kvalitku a nové postavy zabaví. 3. série - 80 % Levnější varianta Dextera s manželkou se celkem povedla a příběh fakt dokáže zaháčkovat. 4. série - 70 % První polovina připomínající novodobý příběh od Agathy Christie zněla dobře. Dokonce i zvrat uprostřed série mě překvapil, což se ne vždy stane, ale druhá polovina řady už spadla do nudného průměru, jenž mě neoslnilo. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Prvá séria a jej zaujímavý koncept "Dextera z Tindru" ma strašne bavila, a s otvorenou hubou som čakal, ako vykľučkuje zo zdanlivo nevyriešiteľnej, ale stále "relateable" situácie, ktorú buduje. Až ale dôjde na lámanie chleba, YOU sa rozhodne, že nebude jedným z tých seriálov, ktoré budú rozvíjať svoje (skvele napísané a perfektne obsadené) postavy, ale po vzore napr. Ryana Murphyho radšej rok čo rok recyklovať svoju základnu premisu. Finále prvej sezóny malo potenciál byť celou sezónou druhou, s obrovským priestorom nepríjemne pritvrdiť. Miesto toho sme sa dočkali nejakej tej American Stalking Story: Restaurant a American Stalking Story: London. Stále sa na to dívam zo zotrvačnosti, ale úprimne neviem, či ma viac serú tie úboho prvoplánové cliffhangery, alebo ten tvárový tik, ktorý chytím vždy, keď Joe po sedemdesiaty krát za epizódu nájde spôsob, ako znásilniť slovo you, a v titulkách je to pre istotu kurzívou. TL;DR, "ako svoju originálnu a fucked up krimi premeniť v Danielle Steel román pre streamerky z Twitchu behom 10 epizód." ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomu bránil, a nakonec jsem podlehl. Možná to je spíš slaďárna pro holky, ale mně se to líbí. Můžeme tam pozorovat lehkou podobnost s Dexterem, časem je tam ještě větší. Joe má za sebou těžké dětství, a to ho poznamená. Je tak trochu jiný než ostatní a nemá moc přátel. Vše se změní, když jednou ve svém knihkupectví narazí na pohlednou Beck. Okamžitě se do ní zamiluje a začne ji stalkovat. Cesta k jejímu srdci je ale trnitá. Nejdřív se musí znavit jejího milence. Pak už mu nic nestojí k cestě. Spoiler: Nakonec se to vyhrotí a mrtvých přibývá. I když pro Beck dělá všechno, ta to stejně neocení, a nakonec skončí mrtvá. Joea dožene jeho minulost a ve 2. sérii se přesouvá do LA. Tam si najde nový objekt jménem Beck. Ne vše jde ale podle plánu, a tak se stejně nakonec musí zase přestěhovat. Love je totiž podobně šáhlá jako on. 3. série se odehrává na předměstí San Francisca. Všechno je na první pohled ideální, ale není. Love je hrozně žárlivá a mrtvol přibývá. Nakonec Joeovi nezbude nic jiného, než se jí zbavit a přesunout se dál. Další série by měla být v Paříži, tak uvidíme. "Jsou ty koláčky bez lepku?" ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)
  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama