Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (179)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Koncept celého seriálu je něco, co jsem ještě neviděla a vše od herců až po umělecký styl práce s kamerou se mi líbilo. Samotný příběh je poutavý; aneb pohled do mysli někoho, kdo je po všech stránkách rozbitý, ale dokáže si vše odůvodnit tím, že to dělá pro lásku. Hlavní postava se prezentuje jako nevinný, hodný kluk, který jen hledá tu pravou. Člověk místy neví, zda mu fandit, nebo křičet na ostatní, ať se od něj drží dál. Jak díly postupují dále, každý najde svou odpověď. Rozhodně není těžké si postavu Joea užívat. Hlavně mu to ostatní postavy dělají dost jednoduché. Hlavní představitelka Beck je sice pěkná, ale její naivita a hloupost mě několikrát vážně zklamala. Ještě horší je to pak s postavami, kterými se obklopuje v čele s nejlepší kamarádkou. Všechno drama se odehrává v monolozích, rozhovorech a děj postupuje krásně, plynule a je završen výborným koncem. Pozornost, kterou to vyvolalo, si to ale zaslouží, protože je to slušně zpracovaný nápad. Místy mi to dokonce připomínalo vnitřní monology Dextera, které se ale hned zase rozdělují v otázce emocí. Joe je velice zvráceným způsobem posedlý myšlenkou lásky a nalezením někoho, kdo ho bude milovat tak, jako on miluje je. - "If a man is aware he will suffer for his mistake. That will be his punishment, as well as his prison." ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, tohle je trapárna na entou. Tvl sledovat "Jí " pod oknem (naproti) v prvním patře, sledovat jí od baru v podniku narvaném jejíma kamarádkama... ještě potom, co vás těm kamarádkám představila... Mít týpka ve sklepě obchodu, kde jen slezete schody a jste tam... Hele... hele... ani mě nebaví o tom psát. Fakt ne. A kdo tohle považuje za sofistikovanou sexy cool věc, asi si meje oči savem a mozek dopuje sedativama. Jinak nechápu těch pár doporučení, co jsem na tenhle "novej kult" dostal. Děs. Strčte si to do prdele ()

Reklama

Krystalion 

všechny recenze uživatele

Vždyť on si nepřál nic jinýho než aby ho je jeho vyvolená milovala a to doslova až do smrti. Pečlivě si svojí budoucí lásku vybíral a připravoval, aby nedošlo k nějakým kompilkacím. Sledoval jí, používal k tomu všechny prostředky bez kterých se dnešní běžný stalker neobejde, ale vše to jen dělal pro to, aby jim ten vztah klapal. To, že se mu pak jeho milá zdivočela a začala blbnout, tak to už je jiná pohádka. Ale on to fakt myslel dobře o čemž nás přesvědčil i v druhé sérii. No je to prostě sympaťák plným coulem a já mu fandím na sto procent, protože to má v hlavě fakt v pořádku. Kdyby všichni byli takhle slušní a vnímaví jako on, to by bylo krásy na světě. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se nesla ve stejném duchu jako první, jiná byla hlavně v postavách a trochu zamotanějším ději, ale jinak jela skoro ve stejné šabloně jako jednička, což je možná trochu škoda. Od půlky a ke konci série ale nabírá neskutečné tempo, sází jeden zvrat za druhým a ukazuje se, že všechno je jinak, než původě vypadalo. Nakonec překvapivě povedená a možná o něco lepší , než první série, což se často nestává. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takový ten správný nový dexter i když ne tak chytrý, ale nápaditý. Občas se mu něco nepovede a skoro si ho musíte oblíbit. Však on vlastně nedělá nic špatného až na fakt, že se zamiloval tak jako každý z nás. I když on tomu jde dost naproti :) Ne rozhodně zábavný a dobře udělaný krimi seriál a parádní konec druhé série. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama