Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (185)

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, kterému jsem dokonale propadl a který na období několika dní zafungoval jako moje soukromé guilty pleasure (jednak považuji binge-watching veskrze za ztrátu času, a jednak to má strašně nepravděpodobný děj - ano, díky tomu je to tak zábavné, ale je to prostě extrémně nevěrohodné, sledovat, co všechno hlavní postavě prochází). Nejvíc mě na tom asi bavil vývoj hlavní postavy - cesta, kterou ujde od začátku do konce třetí série, je skutečně neuvěřitelná. Ale taky tam hraje spousta hezkých hereček, je tam asi milion dějových zvratů a každá epizoda je tak dokonale vypointovaná, že člověk hned musí vidět další, a i postavy jsou celkově velmi dobře napsané, takže je prostě splněno asi vše, aby to člověka do sebe vtáhlo a aby hlavní postavě nakonec fandil, ačkoli je to hodně nebezpečný člověk, a tenhle amorální prvek je na tom možná to nejvíc fascinující (a protože jsem neviděl Dextera, kterého všichni s You srovnávají, tak nemám naštěstí tendence to srovnávat taky a můžu si to užít samo o sobě). ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, tohle je trapárna na entou. Tvl sledovat "Jí " pod oknem (naproti) v prvním patře, sledovat jí od baru v podniku narvaném jejíma kamarádkama... ještě potom, co vás těm kamarádkám představila... Mít týpka ve sklepě obchodu, kde jen slezete schody a jste tam... Hele... hele... ani mě nebaví o tom psát. Fakt ne. A kdo tohle považuje za sofistikovanou sexy cool věc, asi si meje oči savem a mozek dopuje sedativama. Jinak nechápu těch pár doporučení, co jsem na tenhle "novej kult" dostal. Děs. Strčte si to do prdele ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Prvni série ještě ujde...i když se to vše motá kolem nemožného vztahů blbky a roztomilého naivního psychopata...takový romantický Dexter...s několika hezkými erotickými scénkami...a naopak i s několika dementními smysl nedávajícími erot. scénami a vyloženě únavnými dialogy ... Jak z mexické telenovely...kdo koho miluje víc ... A kdo může víc za chybu ve vztahu... Dalo se to vydržet,protože to bylo místy vtipné... A s hezkými herečkami...druhá série je jen nuda o ničem...strašná... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tento seroš mě velmi překvapil. Obě série si drží vysokou laťku s podobným modus operandi. Vše stojí a padá primárně na hlavní postavě což je v tomto případě Penn Badgley. Tohoto herce jsem měl poznat teprve až s tímto seriálem a hned mě zaujmul. Vyprávění příběhu i s myšlenkami je supr mix v tomto žánru. Bohužel výběr vedlejších postav a hlavní oběti mi nepřišel zrovna nejpovedenější a i díky závěru druhé série, který nechci spoilerovat doporučuji, ale nedávám plné hodnocení. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)
  • První série se kompletně natáčela v New York City. Interiér Mooney's Book Store, kde Joe (Penn Badgley) pracuje se točil v kulisách v Bronxu, zatímco zvenčí byl natočený v Manhattan's Yorkville, kde filmařům posloužilo knihkupectví Logos Book Store (1575 York Ave). Zde se také mnohokrát natáčelo poblíž v Grace's Wines. Beckin (Elizabeth Lail) byt byste naopak našli v New York's West Village. Druhá série se natáčela kompletně v Los Angeles. (hansel97)
  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama