Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (184)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tento seroš mě velmi překvapil. Obě série si drží vysokou laťku s podobným modus operandi. Vše stojí a padá primárně na hlavní postavě což je v tomto případě Penn Badgley. Tohoto herce jsem měl poznat teprve až s tímto seriálem a hned mě zaujmul. Vyprávění příběhu i s myšlenkami je supr mix v tomto žánru. Bohužel výběr vedlejších postav a hlavní oběti mi nepřišel zrovna nejpovedenější a i díky závěru druhé série, který nechci spoilerovat doporučuji, ale nedávám plné hodnocení. ()

Reklama

Velemír 

všechny recenze uživatele

Morálně mimořádně problematické, víc než jinde doslova guilty pleasure, fascinující právě z podstaty divácké slasti chtě nechtě nečinným přihlížením a subjektivně bezmála spoluúčastí na do jisté míry právě i pochopitelném, leč odsouzeníhodném chování, proti všem jistotám beztrestně bruslícím na neustálé hraně odhalení, přistižení (i diváka - spolupachatele, který nedokázal zasáhnout) při činu - bez potrestání, které si přejeme i nepřejeme v téže chvíli... seriál jako test morálky, předem prohraný a přesto neodolatelný ~ ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když ji miluješ, není co řešit. Vlastně i Kofola kdysi vznikla „kvůli“ nedostupnosti konkurenčních nápojů v popředí s Coca-Colou. A co je nedostupné, to je mazaný manažer knihkupectví Joe ochotný prolomit. Cíl má jediný: srdce krásné začínající spisovatelky Beck. Přítel internet mu dal řadu indicií. Kdo bude stát v cestě, okusí obří terárium. Nejprve ale musí naše naivní blondýnka spadnout do kolejiště. Rozjezd je fajn, včetně vnitřních satirických monologů. Baví i vysmívání se narcistickému a sebestřednému životu nejen na sociálních sítích. Jenže postupně sklouzáváme k povrchní zábavě, kdy jsou v popředí šílené náhody a pořádná dávka štěstíčka. A že jich v případě první série je. S blížícím se finále (právě první série) nicméně tenhle sociopat na bílém koni zase začíná bavit. Holt závislost je monstrum. A chápu, že coby náběh k dalším sériím to mnohým stačí. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Joe – na jedné straně šarmantní vedoucí knihkupectví, který navenek působí jako milý a neškodný „pan správňák“, ovšem na druhé straně psychopat s obsesí, který sice nemá problém oddělit dobré od špatného ve svém okolí (a dokonce označit jiné lidi za posedlé stalkery), ale naprosto odmítá fakt, že on sám je tím nejhorším exemplářem nebezpečného stalkera. A právě tento rozpor je na seriálu to, co je zajímavé. V první sérii lehce nahlédneme i do Joeovy minulosti a do toho, co možná způsobilo jeho pošramocené vidění. Postava Joeova opatrovníka pana Mooneyho v tomhle ohledu taktéž zaujme, třebaže je zde vedlejší. Psychologicky jde rozhodně o velmi zajímavou záležitost, která vyniká právě tím, že je dobře napsaná a napínavá. Divák skutečně netuší, jak to všechno dopadne a trne z toho, jaký osud asi čeká Beck (Elizabeth Lail). V tuto chvíli hodnotím pouze první sérii, ale vzhledem k její kvalitě určitě nevylučuju, že budu pokračovat ve sledování pokračování. ~(4,2)~ ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama