Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (184)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takový ten správný nový dexter i když ne tak chytrý, ale nápaditý. Občas se mu něco nepovede a skoro si ho musíte oblíbit. Však on vlastně nedělá nic špatného až na fakt, že se zamiloval tak jako každý z nás. I když on tomu jde dost naproti :) Ne rozhodně zábavný a dobře udělaný krimi seriál a parádní konec druhé série. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

You navazuje na odkaz Dextera. Další narušený jedinec si našel ospravedlnění pro vraždy. Znovu se hledá příčina jeho stavu v těžkém dětství. Vnitřní monology plné sarkasmu, výsměchu okolí a trefných hlášek jsou asi nejsilnější stránkou celého seriálu. Zaměření na vztahy vedené přes sociální sítě jde naproti IG generation, které počínání většiny postav vlastně ani nebude připadat směšné. Především ženské postavy jsou však zlo. Beck se zdála být jako extrém, ale oproti Love to bylo ještě zlatíčko. Uvěřitelnost děje blízko bodu nula rozhodně není pro každého a vyžaduje velkou dávku nadhledu. S1: 75% S2: 80% S3: 70% S4: 75% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nápad jak hovado, úplne pochovaný nudným scenárom a nulovou dynamikou, napätím. Ešte aj tie kombinácie vnútorných monológov a reálu museli vyzerať na papieri parádne, ale niekde sa stala sakra chyba. Inšpirácia Dexterom viac než okatá, ale o to vôbec nejde, tu majú hlavný hrdinovia doslova minusovu charizmu... do druhej série ani za svet, ale podľa hodnotení je to mojou optikou a ja som "mimo". Idem radsej dakoho stalkovat...napr Wormboya...:)))))))) ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Dexterem je na místě stylem, ale ne kvalitou. Je to sice moc dobrý seriál, leč trochu přehnaný a nějak mu to nevěřím.  První série je skvelá, druhá už nebyla tak zajímavá a třetí zatím vypadá divně a ta jeho žena mi leze na nervy. Ale to vlastně Rita v Dexterovi v některých dílech taky, i když něčím jiným.  V první řadě je to vlastně fakt jen Stalker. I když se mu to trochu vymkne a někoho zabije. Tak v dalších už je to vlastně víc vrah. Ke konci třetí série hvězdičku ubírám. Zvrhlo se to v ujetost. Třeba to čtvrtá napraví. Ale ani se mi do toho skoro nechce . ()

Velemír 

všechny recenze uživatele

Morálně mimořádně problematické, víc než jinde doslova guilty pleasure, fascinující právě z podstaty divácké slasti chtě nechtě nečinným přihlížením a subjektivně bezmála spoluúčastí na do jisté míry právě i pochopitelném, leč odsouzeníhodném chování, proti všem jistotám beztrestně bruslícím na neustálé hraně odhalení, přistižení (i diváka - spolupachatele, který nedokázal zasáhnout) při činu - bez potrestání, které si přejeme i nepřejeme v téže chvíli... seriál jako test morálky, předem prohraný a přesto neodolatelný ~ ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)
  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama