Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Více, proč mám ráda filmy z osmdesátek? Přestože tam jde vlastně o to stejné jako v tomhle filmu, nějak se mi to zdálo dřív jednodušší, čistější a vlastně i romantičtější. Že jsem starší s tím nemá nic společnýho. Nebo jsem jenom už unavená z pohledu na osmnáctileté studentky oblečené jako coury po několika plastikách. Ano, moje nejoblíbenější komedie jsou od "Brat Pack" a podle mě komedie v tom správném slova smyslu zemřeli s miléniem, potom to šlo všechno do kopru. Tedy, někam sem. Bohužel  :( ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Joey King a Jacob Elordi tu proste hrali tak dokonalú dvojku že sem si myslela až se štestím počůrám. Stánek s polibky který vymysleli nemá chybu, Joey je proste mrtě jebavá malá kundachen a Jacob alias Noah je proste borec ktorý El ohromí jen co po ní par krát hodí bicákem a ona v tu sekundu zvlhne jak kdyby právě pustili vodopád. Ještě k tomu jej mentálně retardovanej kamarád Lee s kterým chodí do tej istej pakarni je celkem v pohode, buddhožel se mi film tak libil že jsem ani čůrat nešla do konce filmů a žrala (jo opět) čipsy. Kurva tohle vidět v kine! ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem jako svuj 1500. film ohodnoceny na CSFD vybrat neco solidniho, bohuzel neplanovane toto cislo pripadne saskarne z Netflixu, kde jsem se musel protrapit trapnym, stokrat videnym filmem ze stredni skoly. Samozrejme je to neco absolutne novyho, protoze tady maji holka s klukem nejaky pitomy zasady! Ve zkratce - hlavni herecka s vyskou 150cm suka (doopravdu) dvoumetrovyho bratra svyho nejlepsiho kamose, ale je to na tajnacku, protoze podle zasady cislo 9 se to nesmi. Po 100 minutach si oba dva uvedomi, ze to je picovina, a film skonci happy endem. Jako vyjimecne spatny pak hodnotim jeste trio zaporacek - OMG Girls, ktery nemelo oproti podobnym filmum vubec nic - krasu, humory, ponizovani hlavni herecky - proste nic. Podprumerna romanticka komedie (pokud se tomu tak da vubec rikat) z prostredi americky stredni skoly, ktera by se mohla uchytit nekde na Slovensku na Jojke hned pred / po Take me out s Jakubem Pracharem. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pro mě je The Kissing Booth velice příjemným překvapení. Já osobně nemám moc rád tento druh filmů, ale u tohoto jsem se příjemně bavil. Nijak se mi nezdál přehnaně ukňouraný, jak to u těchto filmů bývá a příjemně odsýpal. Možná to také bylo tím, že hlavním tématem nebyla ani láska, jako spíše pouto přátelství, což je velmi dobře. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Pomalu začínám propadat těmhle béčkovým komediím. Vlastně ani nevím, proč se mi to tak líbilo, ale stalo se. Prostě jsem malá třináctka, která je v těle dospělého muže. Fakt mě to rozbrečelo. Je to taková sračka až je to dobrý. Dám poctivý 2 hvězdy, ale bylo to úžasné. Btw v létě 2020 vyjde dvojka. Těším se........ : D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Film je natočen podle povídky z Wattpadu, kterou napsala tehdy 15letá Beth Reekles. (Royaldell)
  • Scéna, kdy je Elle po škole, velmi nápadně připomíná film Snídaňový klub (1985). Studenti sedící v místnosti se podobají nejen vzhledem a oblečením, ale dokonce mají i podobný zasedací pořádek. Dívka vpředu u okna připomíná postavu Claire (Molly Ringwald) a chlapec za ní Johna Bendera (Judd Nelson). Přímo za Elle pak můžeme vidět ve svetru dvojníka Briana (Anthony Michael Hall). V řadě u dveří pak kromě Noaha sedí také dvojnice Allison (Ally Sheedy) a v modrém tílku také dvojník Andrewa (Emilio Estevez). (six_seven)
  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama