Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som čakala oveľa väčšiu hlúposť, preto dávam hodnotenie, aké dávam. Pretože som bola milo prekvapená, že je to celkom vtipné a milé a svieže a aj keď to má zopár klišé a prehnaných momentov, odpúšťam mu, lebo to jednoducho do takýchto teen romantických komédií patrí. Herecké výkony sú občas slabšie ale Joey hrá šibnutú pubertiačku naozaj dobre (veď ňou asi aj stále je) a chlapci.... no, keď už nič iné, aspoň sa na nich dobre pozerá :D Milé, oddychové a prekvapivo iné. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozriem na „Búdka bozkov“ tak, že tvorcom išlo o natočenie „jednohubky“ bez žiadnych konkrétnejších cieľov, tak samotný výsledok mi v podstate nevadí. (S nápadom a významom „búdky bozkov“ sa každý musí vysporiadať sám, účel, pre ktorý bol realizovaný, však je pekný.) Je to jeden z klasických teenage romantických príbehov takmer so všetkými klasickými ingredienciami. Celé je to však príliš americké, v niektorých veciach príliš idealizované. Chémia zaľúbenosti medzi J. King a J. Elordi prekvapivo funguje (hlavne nerobiť ťažkú hlavu z nevyrovnanej telesnej výšky postáv), podobne ako chémia priateľstva medzi J. King a J. Courtney. Za mňa dva a pol (takže podľa matematiky ČSFD za slabé tri) aj v tom duchu, že príbeh plánujú pokračovať. P.S.: „Počul som zvuky.“ „Pozerala som porno.“ „Môžem sa pridať?“ Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase nejaká príjemná teenagerská komédia s minimom nechutných scén a sympatickými postavami. Príbeh o chlapcovi a dievčaťu, ktorý sa kamarátia od detských čias a jedným zo základných pravidiel ich priateľstva je, že si nezačnú s príbuzným toho druhého. Lenže ona sa zamiluje do jeho brata, tak čo teraz? Riešenie bude komplikované a plné zábavných situácií. Ústredné trio sa vydarilo dokonale. Chlapci sú sympaťáci a Joey King je jak nádherná tak aj zábavná. K dokonalosti filmu chýbajú prepracovanejšie línie u vedľajších postáv, ktoré by niekam smerovali. Občas film prešľapuje na mieste a mal som ho chuť popohnať. Pripomenulo mi to romantiky zo školského prostredia z 80 alebo koncom 90tych rokov, keď zažívali boom. Takže celkovo je to nadpriemerná pohodová komédia s tak akurát otvoreným záverom pre pokračovanie, ktorá sa už točí a som fakt zvedavý jak sa to ďalej vyvinie. 6/10. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, za mě asi dobrý, ale přeci jenom tomu něco chybělo. Na jednu stranu jsem něco podobného očekávala, na druhou musím poznamenat, že úplný top to tedy nebyl. Nedokážu ani pořádně vysvětlit, co mi na tom filmu vadilo, možná dialogy nebo malinko zapletená zápletka, asi nejvíc ten konec, ztratila jsem se a to pořádně. Zápletka sice zapletená, ale veskrze úplně jednoduchá, herci sice sympatičtí, ale bez originality a příběh místy smutný, místy k popukání a místy ani nevím, co si o něm mám myslet. Teď přemýšlím, jestli jej mám hodnotit pozitivně nebo negativně, no, u mě asi převáží ta negativa, ale obě strany mezi sebou vedou opravdu nelítostný boj. :D Určitě se tady najdou ti, kterým se zalíbí, stoprocentně má svoji cílovku, ale u mě nepochodil. Nechci jej však v žádném případě nějak shazovat, jsou lidé, kterým se zalíbí, proto bych asi doporučovala vytvořit si vlastní názor, přeci jenom, pokud se vám nebude líbit, můžete ho s klidem v půlce vypnout. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že zrovna Netflix, kterej se snaží působit hrozně pokrokově, nebude v dnešní době vytvářet sexistický braky plný genderovejch stereotypů. No, škoda. Navíc je to strašná nuda. Není to vtipný. A v podstatě to postrádá jakoukoliv zápletku, která by se aspoň vzdáleně dala označit jako "zajímavá". Hroznej vyblitek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kdy je Elle po škole, velmi nápadně připomíná film Snídaňový klub (1985). Studenti sedící v místnosti se podobají nejen vzhledem a oblečením, ale dokonce mají i podobný zasedací pořádek. Dívka vpředu u okna připomíná postavu Claire (Molly Ringwald) a chlapec za ní Johna Bendera (Judd Nelson). Přímo za Elle pak můžeme vidět ve svetru dvojníka Briana (Anthony Michael Hall). V řadě u dveří pak kromě Noaha sedí také dvojnice Allison (Ally Sheedy) a v modrém tílku také dvojník Andrewa (Emilio Estevez). (six_seven)
  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama