Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Dado 

všechny recenze uživatele

Príjemná nálada v odľahčených scénach, navyše sem-tam podporená vtipným momentom (akcent, ročenkár) je tým, vďaka čomu je The Kissing Booth vcelku stráviteľným počinom. Potešilo aj niekoľko narážok na Raňajkový klub, ktoré zároveň budú pravdepodobne jediným, na čo si v spojení s týmto filmom dokážem o pár dní spomenúť. Romanticky ladené pasáže, ktoré sa v druhej polovici filmu stanú stredobodom diania, však neprinášajú nič, čo by človeku utkvelo výraznejšie v pamäti a ani snaha zahrať na vážnejšiu strunu v očiach divákov, zrejme až na rovesníčky hlavnej hrdinky, nemá veľkú šancu obstáť. (55%) ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od the Kissing Booth nečekala v podstatě nic,byla jsem velmi příjemně překvapena! Sice mi samotný děj připomíná historku z wattpadu,ale neskutečně se mi to líbilo! Jo,je to odreagovačka pro teenagery,takže určitě nečekejte něco převratnýho..Ale celkově to prostě působí dobrým dojmem,ať už je to teda krásným (!) mužským hereckým obsazením (za mě vede Noah) nebo hlavní Joey King,která je prostě skvělá. Můj věk se tu vidno projevil.. Tipuju,že za takových pět let bude The Kissing Booth kultovní teen movie jako Mean Girls nebo Deset důvodů,proč tě nenávidím. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zvláštna americká teen komédia, u ktorej neviem, či sa mám smiať alebo vydesiť. 1.Ten humor mi pripadal príliš "unisex". Vkusom to tendovalo k Disney channel filmom. 2. Ten vodopád slov bol na nevydržanie. Ak by som to videl s dabingom, možno by som hviezdu pridal, ale dnes som sa doslova utopil v titulkoch. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Nakonec milé překvapení. Ten film má (hlavně v první polovině) fakt strašně rychlé tempo a alespoň docela zajímavé (leč ultra debilní) postavy. Herecké výkony taky ok, scénář by mohl být lepší ale i tak je film průměrný, v těch emotivnějších pasážích dokonce dobrý. V závěru to začne být trošku divné, slabší takže to dám za slabší tři hvězdy. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Pomalu začínám propadat těmhle béčkovým komediím. Vlastně ani nevím, proč se mi to tak líbilo, ale stalo se. Prostě jsem malá třináctka, která je v těle dospělého muže. Fakt mě to rozbrečelo. Je to taková sračka až je to dobrý. Dám poctivý 2 hvězdy, ale bylo to úžasné. Btw v létě 2020 vyjde dvojka. Těším se........ : D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Na maturitním plese zazní píseň „Don't You (Forget About Me)“, která je ústřední písní k filmu Snídaňový klub (1985). V tomto filmu si zahrála jednu z hlavních rolí Molly Ringwald, představitelka paní Flynnové, matky Noaha a Leeho. (six_seven)
  • Film je natočen podle povídky z Wattpadu, kterou napsala tehdy 15letá Beth Reekles. (Royaldell)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama