Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Dado 

všechny recenze uživatele

Príjemná nálada v odľahčených scénach, navyše sem-tam podporená vtipným momentom (akcent, ročenkár) je tým, vďaka čomu je The Kissing Booth vcelku stráviteľným počinom. Potešilo aj niekoľko narážok na Raňajkový klub, ktoré zároveň budú pravdepodobne jediným, na čo si v spojení s týmto filmom dokážem o pár dní spomenúť. Romanticky ladené pasáže, ktoré sa v druhej polovici filmu stanú stredobodom diania, však neprinášajú nič, čo by človeku utkvelo výraznejšie v pamäti a ani snaha zahrať na vážnejšiu strunu v očiach divákov, zrejme až na rovesníčky hlavnej hrdinky, nemá veľkú šancu obstáť. (55%) ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Za mě super film. Tváří se to jako průměrná teenagerská komedie, ale je to něco víc. Jako jo, je vám jasné jak to dopadne, jaké budou asi zápletky atd. , ale kupodivu mi to vůbec nevadilo a těšila jsem se, až už se to stane. A navíc Noah Flynne je fakt ....velmi sympatický mladík :D Těžko uvěřitelné, že je ročník 1997 a když už jsem u toho herce, tak jak to, že není napsaný tady v seznamu herců, kteří hrají ve filmu?? Nějak to nechápu. Jmenuje se Jacob Elordi, kdyby to někoho zajímalo ...:D ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Pokud od tohoto filmu čekáte nějaké bohaté životní obohacení, tak ho ani nezapínejte. Je to taková fajn teen komedie na nudné nedělní odpoledne. Klasický předvídatelný film. Ale já mám takové docela ráda, takže mně se to líbilo. Ale fakt nesmíte čekat příliš. Prostě mladá holka má nejlepšího kámoše, se kterým si určili pravidla, například nezamilovat se do sourozenců, no a ona se zamiluje do jeho staršího bráchy.. No, tak co čekáte :D ()

Teri123 

všechny recenze uživatele

Za mě jeden z nejhorších filmů od Netflixu. Celý film je plný kýče a typických zápletek. Oba hlavní herce mám ráda ale vůbec mi tady nejdou k sobě. Upřímně jsem více doufala že skončí s tím jejím kamarádem než Noahem (nebo jak se jmenuje). Na film jsem se dívala 3x a ani jednou jsem nedokoukala, vždycky od půlky jsem to překlikala. Joey King je úžasná herečka ale tahle role není pro ni. Jednu hvězdu dávám protože vím že si to své diváky najde a i přes to že jsem holka a mířená věková skupina tak se mi tenhle film vůbec nelíbil ()

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

2/10 - Otřes. Jediné co na filmu cením, je myšlenka, že kamarádství je kolikrát lepší než láskyplný vztah. Jinak jde o obyčejnou romantickou neoriginální slaďárnu, kde herci předvádí výkony jak na školní besídce. Pro nadržené teenagerky, které šílí z Noaha a Leeho, je to možná vhodné. Ale pokud nechcete zbytečně ztratit 105 minut svého života, tak nad zhlédnutím filmu ani nepřemýšlejte... Radím vám dobře! (Film jsem zkoušel sledovat i v jiných jazycích, a musím říct, že to bylo mnohem zábavnější, jelikož jsem nerozumněl ani jedné cringe hlášce, která byla ve filmu řečena.) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Na maturitním plese zazní píseň „Don't You (Forget About Me)“, která je ústřední písní k filmu Snídaňový klub (1985). V tomto filmu si zahrála jednu z hlavních rolí Molly Ringwald, představitelka paní Flynnové, matky Noaha a Leeho. (six_seven)
  • Joey King se po scéně s hamburgerem pozvracela, snědla jich příliš mnoho. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama