Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 1
USA, (2018–2025), 83 h 48 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (62)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cop cuties. 🎶 Tenhle seriál si me postupně získal a teď, když jsem "up to date", se nemůžu dočkat nových dílů. To herecké obsazení je top. Chemie mezi postavami jedinečná. A přestože je to jen "další policejní seriál", každý příběh nabízí hloubku a hlavně humor, něžnost a charisma. A kolikrát i nepředvídatelnost. Jistě, některé epizody jsou slabší, ale u mě převládá ten celkový dojem. Když se na seriálu podílí skvělá crew a herci, je to znát. A to je přesně tenhle případ. :) ()

a.keram 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem zvládnul za pár dní celou, takže nemůžu říct že je seriál přímo špatný. Ale po prvních 3 dílech drůhé série jsem seriál na dobu neurčitou odložil. Jasně je to komedie, to mi nevadí. Vadí mi že jako komedie v policejním prostředí mají spisovatelé nutnost hodit do příběhu každé 3 epizody obrovskou přestřelku, které se vždycky záhadně zúčastní přesně naše 3 páry hlavních herců.  Pokud chcete cop buddy seriál co se nebojí vážných témat, tak bych radši doporučil Southland. Pokud chcete komedii z prostředí policie, tak bych doporučil Brooklyn 99. Celkové ok seriál na druhý monitor, nebo k usínání. Ale žádný zázrak to není. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem se pustil do tohoto seriálu. První a druhá série nebyla nic extra, ale bavilo mě to a s aktéry jsem se rychle sžil. Bylo fajn pozorovat policejní práci a samotné vztahy mezi kolegy. Třetí série začala trochu vybočovat, ale stále se to dalo. Bohužel u čtvrté série končím u pátého dílu. Místo "normální" policejní práce již sledujeme policejní Avengers. Stala se z toho totální trapná fraška, kde se řeší duchy, zombie, atd. WTF?! ()

Rapaport 

všechny recenze uživatele

Parádní policejní seriál plný příjemných, uvěřitelných a okulahodících postav, které dávají pocit, že to v L.A není úplně tak růžové jak se zdá. Naštěstí jednotka prima hodných poldů, v čele s nejstarším zelenáčem, chrání město před všemožným zločinem. Nathan Fillion je borec a ostatní mu skvěle sekundují. Scénaristcky je každý díl parádní. Neopakující se. Napínavý a překvapivý. Rozhodně doporučuji! ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží seriál, chytne a nepustí. Hrozně se mi líbí, jak do detailu představuje práci policie, vlastně i různých oddělení a pozic, přičemž samozřejmě nejvíce prostoru dostává policejní hlídka (patrol). Je tam poměrně velké množství hlavních postav, ale seriál se věnuje všem, byť nejvíce prostoru má logicky Nathan, aka John Nolan. Je to i vtipné, dost se u toho nasměju, ale zároveň je to akční, přemýšlivé napínavé a smutné. První řadu jsem slupla za týden. ()

Galerie (3 428)

Zajímavosti (27)

  • Během časového úseku od 31:52 do 32:12 lze pozorovat změnu umístění pásky na odznaku u strážníka Nolana (Nathan Fillion) mezi dvěma scénami. (Pito126)
  • Na začátku epizody má na sobě John Nolan (Nathan Fillion) tričko The Guardians of Galaxy. V prvním a třetím díle této trilogie Jamese Gunna se Nathan Fillion objevil ve dvou různých cameo rolích -–v prvním díle namluvil modrého mimozemšťana Klyna ve vězení (což byla zároveň jeho první role v MCU) a ve třetím díle si zahrál vedoucího bezpečnosti jménem Master Karja. Měl se objevit i ve druhém díle jako Simon Williams a.k.a. Wonder Man, ale tato scéna byla nakonec z filmu vystřižena. (Lorge)
  • V seriálu mužské uniformy mají knoflíky zapnuté zprava doleva, zatímco u ženských uniforem je to právě naopak – zleva doprava. (Pito126)

Reklama

Reklama