Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Úplné zlé mi to v niektorých momentoch neprišlo a aj som začal veriť, že niečo zaujímavé s toho vypadne, ale bez poriadnych nápadov a charizmy akú mal Arnie a akú Dolph nemá to proste neobstálo. Už "jednotka" bola v podstate aká taká konina, ale stálo to na celkom dobrom príbehu, nápadoch a hodne pomohli Arnieho sympatie. Toto je v podstate taký polo-remake, ktorý si pozriete akurát tak zo zvedavosti ako ja, ale inak okrem peknej učiteľky, ktorá ide po Doplhovi tu moc nenájdete. A tie deti, tiež moc roztomilé neboli. Vlastne tie sú asi najväčší kameň úrazu. 40% - 2* ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pominuli fakt, že Lundgren na rozdíl od Arnolda v sobě nemá ani zbla komediálního talentu, že hereckou mimiku má na úrovni plodu v prvním trimestru těhotenství, tak mi nejvíce vadil hloupoučký scénář a velmi laciné zpracování. (vyšetřovnu FBI napadlo deset chlápků se zbraněmi a nikde ani noha-haha). Jako pozitivní vnímám ukázku dnešní doby v podobě tzv. korektních školek, až stupidně přehnaný důraz na stravování a meditaci. Jako celek dosti slabé. Prvnímu dílu nesahá ani po paty. Za mne 35%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Rozhodně a v žádnym případě to nemá na jedničku, že které dost pokračování čerpalo motivy. Také jde o tu komedii, kde se zločinci chovají jak idioti, to záporák z jedičky nebyl, na něm bylo poznat, že je to psychopat. Na druhou stranu mě to neurazilo, víc se tu zaměřili na to, aby se mohli dívat i malé děti (což kontruje skutečnost, že se ve filmu mluví o sexu). Co přineslo pokračování? Rozdíl mezi dětma těhdy a dnes - viz. burákové máslo, porozumění, nechválit děti za vrozené vlastnosti atd. Dolph byl docela v poho, jen scénář a režie by zasloužili někoho, kdo to vystřelí vejš. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od natočení jedničky, kde se blýsknul Arnie, uběhlo 26 let a je s podivem, že si na něj nějací tvůrci vzpomněli. Někoho napadlo natočit dvojku a bohužel, tentokrát již bez Arnieho. Zastoupila ho však jiná legenda akčních filmů z dob 80. a 90. let a to přímo, světe div, Dolph Lundgren. I pro mě to byl docela šok, neboť za celou svoji kariéru ryze čistou komedii nikdy nenatočil, takže jsem se na tento fakt díval přeci jen krapet s odstupem. Stalo se a tak se Dolph tímto snímkem přidal mezi akční borce jako jsou kromě Arnieho také Vin Diesel, Jackie Chan či Hulk Hogan, kteří mají ve své filmografii snímek, kde se vypořádávají s dětmi. Film ´Policajt ze školky 2´ však bohužel nemá čím překvapit. Víc jak o volné pokračování celý počin spíše vyznívá jako televizní remake původního snímku. Opakované vtipy, opakované scény, opakované motivy. Jen se tu pro změnu ve školce hledá fleška. Střih je velmi hrubý a tak tomu chybí plynulost a styl. S porovnáním s předchozím snímkem se tedy tento jeví jako naprosto zbytečný a zcela nepochopitelný. Opakovaný vtip už prostě není vtipem a tak tento počin snad pobaví jen ty, co předchozí snímek doposud neviděli. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)
  • Agent Reed (Dolph Lundgren) řídí červené auto Buick Skylark Custom Convertible ročník 1971. (SONY_)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama