Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Prijemna romanticka oddychovka s fajn nametem, ktery stavi romcom klise trosku na hlavu. Skoda posledni tretiny, kde do tech klise zase snadno zapadne (i kdyz aspon trochu s pomrknutim), kdyz uz nic). Prijemne prekvapeni. Ty ctyri hvezdy jsou v ramci romantickych komedii, kde, stejne jako u jinych zanrovek (treba u hororu), mam tendenci trosku nadrzovat. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Vau. Musím přiznat, že už jsem dlouho nezažila (romantický) film, kde by všechno tak perfektně klapalo. Postavy, vztahy mezi nimi, dialogy, plynutí děje a vůbec námět sám o sobě. Zoey a Glen jsou dvojka, která možná od počátku nevypadá, že by mezi ní mohlo být něco víc, ale v průběhu děje to tak nějak samo nenápadně naběhne, že si toho člověk sotva všimne. Pokud chcete kvalitní romanťárnu, tohle je správná volba. Plus Lucy Liu?? ANO PROSÍM -- ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romcom s okouzlující dvojící, fungujícím humorem a milennial zápletkou. Recept jako dělaný pro mě. Škoda, že v poslední třetině jako by scénárista zapomněl na veškerou předchozí dynamiku. Konec byl totiž až příliš předvídavý a klišoidní. Nicméně se jedná o úspěch v Netflixovské stáji podprůměrných komedií. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Karikaturně kodrcavý rozjezd (ponižující povinnosti přetěžovaných asistentů sebestředných primadon) mě dohnal k myšlenkám na vypnutí, závěrečné prozřívání, co se svým životem, zase již ztrácelo svou lehkost. Ovšem mezi tím měla tato oddychová romantická komedie šarmu a (chytrého i vulgárního) humoru na rozdávání, především zásluhou maximálně sympatické ústřední dvojice (snažící se dát dohromady své nesnesitelné šéfy kvůli troše volna). Spokojené 3 hvězdy, v rámci žánru i lepší. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Silný poctivý tři hvězdy. I když už tu všechno tohle bylo, v tomhle případě je to příjemně a neotřele podáno. Ústřední pár to táhne, ladí jim to a ač většinou chlapům v romantických komediích závidím nebo mě štvou, tady to bylo v pohodě. Zoey je rozkošná, a příjemná změna v třicítkách hrajících mlaďochy, protože jí je 24 a hraje dvacetiosmiletou, to mi přišlo humorný. Konec se trochu rozplizne, ale pořád je to milý nadprůměr. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Zábery z baseballového zápasu Yankees vs. Red Sox sú zo skutočného duelu. Pre filmové spracovanie bol doplnený hlas hlásateľa. (megajalec)

Reklama

Reklama