Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (159)

Heero 

všechny recenze uživatele

Tváří se to, že je to pro děti, baby Yodu má každej druhej parchant v náručí, ale všechno se v tom seriálu řeší násilím a zabíjením. Pro dospělé to taky není. Scénář je moc jednoduchej, kdybych koukal na Alfa, tak mi to bude asi stačit, tady ne. Tak pro koho to je? Pro teenagery? Tak dík, to ale nemuselo stát tolik prachů... ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje první setkání s jedním z nových seriálů ze světa SW dopadlo nakonec dobře, i když to dlouho nevypadalo. Scénáristicky se totiž nejedná o žádné veledílo a epizodnost děje bez zásadních posunů hlavní linky se týká minimálně poloviny dílů, ne-li více. Nicméně závěr série napraví některé neduhy a docela slušně navnadí na sérii další. Postavy jsou totiž super, nakonec přirostou k srdci a kdo vymyslel Grogu, zaslouží metál! (Disney+ 4k) ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný nadprůměr, k tomu Baby Yoda, fajn hudba, povedený fanservice a vynikající poslední epizoda z rukou Taiky Waititiho (obzvláště jejích prvních pět minut je ta nejlepší scéna, kterou jste letos v televizích viděli) Mandaloriana ještě o třídu zvedají. Dobrá práce, první hit Disney+ je na světě. Čekání na druhou sérii bude dlouhé. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria je výborne rozšírenie SW univerza. Pre fanúšika poslúži ako kvalitná oddychovka, ktorá dobre vykresľuje prostredie po páde impéria, predstaví celkom zaujímavé postavy a komornejším tempom ukáže rôzne príbehy čo síce s hlavnou zápletkou nemajú veľa spoločného, zato ale nenudia, rýchlo odsypú a slúžia na dokreslenie charakterov. Prostredné časti sú trochu vata ale nemôžem povedať že by nebavili. Najviac som si ale užil prvé dve a posledné dve.  7/10 ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. - Opravdu nemám slov. Vím a uvědomuju si, že této jednoduché show dost nadržuji, ale já ji strašně miluju po všech směrech a strašně si ukradla mé srdce! 1. Série po znovuzhlédnutí je skvělým začátkem a originem pro seriál a zamiloval jsem si to ať už přes toho zeleného skřítka Grogua, nebo přes drsňáckou hlavní postavu Dina Djarina aka. Manda a ostatní postavy. Vynikající tvůrčí vizi Jona Favreaua, který je v této branži naprostý bůh. Westernovským nádechem. Úžasnou Star Wars atmosférou a seriál nám ukázal konečně první pořádný přízemnější Star Wars kde nejsou lightsabery a Jediové a to na tom nehorázně žeru a miluju. Seriál například od přízemního Andora, má daleko přímočařejší svižnější tempo. Má vymakanou a záživnou akci a člověk nemáani chvilku pocit, že by se měl nudit. Dále musím ocenit skvělé herecké výkony Pedra Pascala, který se zde naprosto našel. Ty efekty na seriálovou tvorbu jsou něco neskutečného no a v neposlední řadě co musím vynést do nebes je ta božská hudba od Ludwiga Göranssona. Ach jak já ji žeru. Seriál jsem k dnešnímu dni viděl nespočetněkrát a pouštěl bych si to asi až do konce života. Bez nadsázky jeden z nejlepších seriálů! ()

Galerie (129)

Zajímavosti (43)

  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči zase visí. (Duoscop)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na levé rameno. Stejná chyba se stane i v momentě, kdy Mandalorian krotí blurgga. (G....)

Reklama

Reklama