Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekomu môže pripadať 4. epizóda výrazne slabšia, než predchádzajúce. Ja si to ale nemyslím. Podľa mňa si "The Mandalorian" od začiatku udržuje vysokú kvalitu. Príbeh je síce mnohokrát videný, ale bol dobre spracovaný... až na samotnú bitku. Plus som nepochopil to AT-ST. Predstavila sa nám tu Cara Dune - celkom fajn postava. A chémia medzi ňou a Mandom bola citeľná. P.S.: "Baby Yoda" je už teraz bezpochyby najroztomilejšou postavičkou z preďalekej galaxie. ()

leonidas 

všechny recenze uživatele

no jo, jako celkem dobrý, ale jak sem tak pochopil tak hlavní hrdina má být nějaký excelentní zabiják a zatím ho v každé epizodě něco zruší nebo mu někdo musí pomoct . v jedničce ho zbilo nějaký tvor ve dvojce mu musel pomoct stařík a pak prcek ve trojce celá parta ve čtyrce gina carano. ne že bych měl něco proti gině jen ten mando mi nepřijde jako nejlepší nájemný lovec jak mi to scénář podsouvá. nad scénářem nemá smysl uvažovat. ()

Reklama

Skratik 

všechny recenze uživatele

Určitě so far nejslabší díl. Dva stateční ze světa Star Wars proti no name zloduchům lehce bolelo v kontrastu se skvělými minulými epizodami, ale i tak jsem se bavil. Scénář je vesměs neoriginální, ale díky skvělému vizuálu a akci mi to ani nevadilo. Rozhodně jsem se nenudil, což nemůžu o mnoha současných seriálech říct. Super. ()

ahateye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"take a step forward, you hunk of junk" *the show takes giant steps back* Co to bylo? Něco takového bych čekal kdysi po škole odpoledne v TV. Něco jako obyčejná epizoda Star Treku. Nezajímavá planeta, hrozné CGI, humpolácké a polozbytěcné repliky většinou o hovně, retardovaný hand-to-hand souboj za hospodou (Co to jako bylo?), a opět nás tu potkává (imo) nehodící se mood-kazící hudební doprovod. Jestliže někomu předchozí kapitoly utekly za 10 minut, tohle pro mě bylo tak 75 minut. Naštěstí na konci nechyběly excelentní artworky (které mají nejspíš za úkol pozitivně přibarvit dojmy z předchozích minut). Doufám, že příští část tvůrci pořádně okořenili a že tohle byl jen krok vedle pro našlápnutí jinam. Slabé 2* ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda je mnohem více dialogová a i když se zde vyskytuje pár hodně klišé momentů, tak stále baví. Jsem rád, že se konečně pracuje s postavami, které se charakterově vyvíjejí. Prostředí a zápletka zajímavé. Především oceňuji noční atmosférické scény, které byly prostě parádní. Mandalorian má možná nejlepší triky, jaké byly v seriálové tvorbě, kdy vidět. Doufám, že se s takovou akcí i výstavbou charakterů bude pracovat i nadále, jen se ubere na těch klišé momentech. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedrem Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli dubléři a hlas byl přidán v postprodukci. (Kinofil)
  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části obrazu mikrofon. (Atrekan)
  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět lotharskou kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). (UncleMorty)

Reklama

Reklama