Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (164)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ideální verze seriálových Star Wars. Takhle jsem si u SW nemlaskal od druhého K.O.T.O.R.. Jak byla první série western s trochou Star Wars, tak teď už to jsou Star Wras jaké by měli být. Snad to vydrží i do další série a dalších kupy navazujících seriálů (moc tomu nevěřím). Teď ale nezbývá než si užívat návrat toho, co jsme měli kdysi tak rádi. 90% ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první řadě, která se stala megahitem, nepřekvapí, že již tak pěkná výprava je tu ještě působivější. A ještě víc se tu navazuje na Star Wars, především původní trilogii, což je prostě krása a milý krok. I když je tu větší děj, který se víc soustředí na důležitost "baby Yody" a přibydou i nějací ti Jediové, tak mají epizody stále spíše komornější děj. A opět jako u první řady je mi tohle všechno sympatický. Ale stále taky u mě platí to, co v jedničce. A to, že Mandalorian má pomalejší, westernové tempo, které mi tolik nesedí. Ocením hodně věcí, pobaví mě hodně věcí, uznale pokývám hlavou... Ale taky mě nezajímá tolik, co se stane dál. Což je samozřejmě dost důležité. Celkově však kvalitní podívaná. (7/10) ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uaaa, kdy naposled bylo něco, co si udrželo kvalitu po celou dobu vysílání? Slyšela jsem sice, že některé díly zde působí spíš výplňově, ale koho to zajímá. Dejte mi dávku Baby Yody (Grogu, pardon) a jsem spoko a od obrazovky mě nedostanete. Navíc ta akce a smršť v posledních dílech? Wow. Ani poslední triologie Star Wars mi nebaví tolik, jako tenhle seriál! Potřebuji víc. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (9,5/10) : Nemá cenu se bavit o tom, jaký je Mando fenomén. Všichni ho milujeme a nedáme na něj dopustit. Je to hlavně tím, že na seriálu pracují lidé, kteří milují Star Wars. Jde to na jejich řemesle hrozně vidět. Vztah Manda a Grogu je největším tahounem celého vesmírného dobrodružství. Sice se každý díl zakládá na tom, že Mando někam přijede a něco potřebuje. Určitá spojka mezi úkolem mu, ale řekne, že to pro něj udělá jenom tehdy, když Mando udělá něco pro něj. Takže je to takové plnění questů. Ne, že by se na to plnění dobře nedívalo.. Každý úkol je unikátní nápaditý. Věřím, že skalní fanoušci Star Wars měli při sledování několikrát nerdgasmus. V mém případě se jednalo pouze o pocit absolutního štěstí. Miluju to a nemůžu se dočkat až uvidím zase naše milované pospolu a budu sledovat jak neskutečně rozkošný je náš miláček Grogu. May to force be with us! Nejlepší epizoda: Chapter 16: The Rescue (S02E08) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 95%. Už som si nejako zvykol, na to, že nám Filoni naservíruje v druhej sérii oveľa viac. Bolo to tak v Clone Wars, v Rebels a je tomu aj tu. Prvá séria mala viac zbytočných stand-alone príbehov a som rád, že sa to v druhej sérii zmenilo. Okrem viac stormtrooperov, lepšieho príbehu a lepších akcii, druhá séria ponuka predovšetkým zaujímavejšie postavy. Je tu návrat starých filmových (Boba Fett), ale aj seriálových (Bo-Katan, Ahsoka Tano). A to je pre fanúšikov asi jedno z najväčších prekvapení. No to najväčšie prekvapenie je bombastické finále, ktoré každý fanúšik musí vidieť! P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami, ktorá odkazuje k ďalšiemu seriálu! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (97)

  • Vodný mesiac Trask je obývaný predovšetkým rasami Mon Calamari a Quarren. Obe nám boli predstavené už v originálnej trilógii a obe pochádzajú z planéty Mon Cala. (ČSFD)
  • Bojové droidy v tejto epizóde hovoria jazykom Huttov. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama