Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2 (2020) (série)


Kapitola 10: Pasažérka (S02E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 10: The Passenger (více)

VOD (1)

Mandalorian musí podniknout riskantní cestu se zvláštní pasažérkou a drahocenným nákladem. (Disney+)

Recenze (63)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda, nech nasledovnici odpustia, bol jeden babkovy a scenaristicky paskvil, ktory siel uplne mimo mna. Zrejme som pramaly "hviezdnovojnovy geek", ale tuto kratucku epizodu som dal len so znacnym sebazaprenim. 30% Zrejme to pojde tym smerom, ako som si domyslal na konci predoslej epizody. Kvantum minipribehov, mimo hlavnu liniu. Naco sa nam ukazala "zahadna postava muza" v zavere?? Bieda. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu ... start druhé série leckomu může připadat příběhově nudný a jen efekty se všem líbí dle toho co čtu. Těm lidem bych přál zkouknout všech zatím 950 epizod One piece nebo 720 epizod Naruta o tom jak může být pomalý posun v charakterech hlavních aktérů. Anyway ... podávaná je to stále luxusní. Příběh se prostě pomalu posouvá k nalezení dalších Mandalorianů nebo alespoň toho jednoho .... Každopádně pavoučci jsou super a do toho hopsající žába s roztomilým babyYodou ... za mě furt super ... ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem tých, čo chcú silný príbeh a nie tieto malé dobrodružstvá, no ja musím povedať, že presne tieto retro mini dobrodružstvá sú to, čo od Mandaloriana čakám a čo na ňom milujem. Sme ešte len na druhom diele a jedná sa o prvotriednu sci-fi western adventure, takže to, že si na tie zásadné momenty počkám, mi vôbec nevadí. Myslím, že celý tento projekt je hlavne o ceste, nie o cieli, a že je na fanúšikoch si vybrať, či si ho užijú alebo nie. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je na stope za hľadaním ďalších Mandalorianov ale aby dostal požadované informácie musí previezť pasažiera bez hyperpohonu na druhú stranu galaxie. To by nebol on aby sa nezaplietol z miestnou hliadkou novej republiky a aby nerozbil hniezdo mimozemských pavúkov. Prevedenie: Postupne sa Mando dostáva stále do situácií kedy bojuje viac s monštrami ako kántri ľudí. Ale mne osobne to navadí ak to má grafický vizuál z 21. storočia tak som plne za. Hlavná príbehová linka síce stagnuje ale na úkor akcií a CGI efektom. 93% ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taký mám pocit, že to ide trochu dolu vodou. Ako dobre je to len druhá časť, ale aj tak to nebolo veľmi zaujímavé, v hlavnom príbehu sme sa praktický nikam nepohli lebo sme ostali na inej planéte s ďalšími digitálnymi príšerami, tentokrát to bolo Mando vs pavúky. Ale The Kid mi v tomto diely nenormálne liezol na nervy. Pevne verím, že už sa to bude len a len zlepšovať. Ale pozitívom boli ako vždy efekty a hudba v pozadí kamera a celkovo tento štýl točenia epizód mi vyhovuje. Áno rozpočet očividne majú slušný. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Peli (Amy Sedaris) a Dr. Mandible hrají v kantýně karetní hru zvanou „Sabacc“, která je ve světě Star Wars velice populární, a ve které např. Han Solo (Harrison Ford/Alden Ehrenreich) vyhrál svoji loď Millenium Falcon. (NiWi)
  • Stvorenia podobné pavúkom z tejto epizódy sa nazývajú Krykna. Prvýkrát sa objavili v seriáli Star Wars Rebeli (od r. 2014). (ČSFD)
  • Hlavní dramatická část příběhu byla inspirována starým výtvarným návrhem Ralpha McQuarrieho, dvorního výtvarníka filmové série Star Wars. Jeskyně i tvor z původního obrázku byly vytvořeny zcela věrně, jen dle původního návrhu se s ním měl potkat Luke Skywalker (Mark Hamill) na Dagobahu ve filmu Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980). (Sidarius)

Reklama

Reklama