Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (74)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na Ashokyn podnet vezie Mando svojho malého chránenca na planétu, kde sa nachádza prastarý chrám Jediov. Na planétu ich ale prenasleduje starý známy Boba a Shenek Fenk, ktorá iba o kúsok unikla smrti. Impérium je ale všetkým na stope. Prevedenie: Prekvapivo akčný diel v ktorom sa interagujú postavy z celého univerza, čo je vždy veľmi zaujímavé a stojí to za pozornosť. Impérium dosiahlo svojho a tak sa kolotoč akcie môže začať. teším sa na ďalšiu časť. 92% ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl bez jediného hluchého místa, pokud jsem si u předchozích epizod stěžoval, že nedochází k posunu děje, tak tady se konečně pohnulo opravdu snad všechno, seriál nabírá na obrátkách a nezbývá než doufat, že si tohle tempo udrží až do konce, ne-li ho i překoná. Jediný trochu negativní trend jsou ti naprosto neschopní Stormtroopeři, kteří ani v nějakých 30+ lidech, s minomety a těžkými zbraněmi, nedokáží zlikvidovat 3 bounty huntery/zabijáky:) RIP Razor Crest -_- ()

Reklama

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi splnil zase jeden dlouholetý sen. Prostý muž, razící si cestu galaxií, dokazuje, že je i na stará kolena stále ještě klasa. Lovec odměn je sice komplikovaná profese, ale zjevně ne pro toho nejlepšího, který se tím živil ještě dřív, než si Din Djarin poprvé hrál v kotelně mandalorianského sirotčince na horníka. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Rodriguez byl od začátku vhodná posila do utahané minisérie a doufám, že tvůrce napadlo dát mu další epizody pro třetí sérii. Ví totiž jak má podat akci, napětí a postavy. Stále je to jenom kus z příběhu odehrávající se na jedné planetě, ale tentokrát se to dá nazvat jako dlouhá akční scéna s nečekaným koncem. No dobře ne úplně nečekaným, ale takový ten "chci vidět další epizodu". Což je věc, která 4 prvním epizodám zoufale chyběla a jejich absence by příběhu jen prospěla. Jen tak dál. 90%. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri úvodných minútach som sa trocha bál, že to skĺzne do nejakej mystickej roviny, avšak Rodriguez ma rýchlo vyviedol z omylu. Celá epizóda je jedna akčná jazda odohrávajúca sa v ruinách prastarého chrámu. Boba Fett zažil nenormálny návrat a zvedavosť o jeho samostatný seriál značne narástla. Pred finále je to nastavené skvele. 100% Disney plus ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Boba Fett (Temuera Morrison) v tomto díle o sobě prohlásí: „I'm a simple man making his way through the galaxy,“ což je téměř stejná odpověď, kterou řekne jeho „otec“ Jango Fett (Temuera Morrison) Obi-Wanovi (Ewan McGregor) ve filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002), konkrétně: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ Oboje je reakce na zjišťování hlavních kladných postav, co jsou zač. (Sidarius)
  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)

Reklama

Reklama