Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (74)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějově bomba, spousta zvratů - Bobu Fetta jsem čekal až o hodně později, možná až příští sérii, unesení Grogua jsem odhadoval jako cliffhanger na konci série, a nečekal bych, že Disney budou mít koule na zničení Razor Crestu, rozhodně ne takhle brzo... Boba Fett natrhl Imperiálům prdel, hodně brutální nářez, naprosto super. No ale jinak... dialogy bohužel docela vázly, nevím, čím to bylo, ale moc to pro mě nefungovalo. “Ok kid, gotta go!” padlo snad 76x, když Boba pronesl Jangovu hlášku, znělo to jako hodně nepovedený fan service... no a kupodivu ani VFX nebyly nějaké povedené, výbuchy a valící se kameny vypadaly velice špatně, všechno ostatní bylo tak nějak umělé, natočené to bylo tak nějak zvláštně, lens flare prvky mi vyloženě vadily... no nevím. Rodriguez se tedy nějak nepředvedl. Možná až díl uvidím víckrát, změním názor, ale první dojmy... 60%, 3 hvězdičky. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri úvodných minútach som sa trocha bál, že to skĺzne do nejakej mystickej roviny, avšak Rodriguez ma rýchlo vyviedol z omylu. Celá epizóda je jedna akčná jazda odohrávajúca sa v ruinách prastarého chrámu. Boba Fett zažil nenormálny návrat a zvedavosť o jeho samostatný seriál značne narástla. Pred finále je to nastavené skvele. 100% Disney plus ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extra akčné pokoukáníčko. Nie som moc veľký fanda oživovania mŕtvych postáv, ale pri Boba Fettovi som rád, že sa to stalo (rovnako to platí aj u Maula). Pretože vo filmových projektoch sa dospelý Boba v podstate iba mihol a my sme si ho vôbec neužili. Dá sa povedať, že už len touto epizódou si to vynahradil. Ja dúfam, že si ho ešte užijeme. Čakal som, že sa nejakým spôsobom vnútorne pozrieme na Groguove spojenie so silou, ale OK. Možno sa v budúcnosti dozvieme, čo vlastne videl. Super epizóda. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm a simple man making his way through the galaxy." Veľký comeback jednej z najikonickejších postáv originálnej trilógie. Boba Fett je oficiálne späť so všetkým čo k nemu patrí (samozrejme vrátane legendárneho Slave 1) a v Mandalorianovi jeho verzia 2.0 získava konečne dostatok priestoru na využitie svojhu potenciálu. Som rád, že ho Disney opomenulo v najnovších filmoch, pretože by to podobne ako pri ostatných tradičných postavách z IV-VI dopadlo pravdepodobne fiaskom. Myslím, že všetkým SW skalným táto akčná epizódka poskytla patričné blaho... ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě překvapila snad v každým ohledu. Tython jsem čekal až v samém finále série, setkání Manda a Boby taktéž. Co se týče Tythonu, tak lokace byla pěkná, ale čekal bych, že z ní uvidíme trochu víc. Nikde žádné ruiny, vodopády, jezera, jak známe ze hry. Tak trochu jsem doufal i ve Flesh Raidery. // Boba se předvedl jako drsňák, dokonce jsme viděli i nějaký tríčky, co jsme neviděli ani u Manda, tak to třeba vezme jako podnět k upradu zbroje. // Čekám, že v dalších epizodách se objeví nějakej ten Jedi, kterej jim pomůže porazit Gideona a zachránit Grogua ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Boba Fett (Temuera Morrison) v tomto díle o sobě prohlásí: „I'm a simple man making his way through the galaxy,“ což je téměř stejná odpověď, kterou řekne jeho „otec“ Jango Fett (Temuera Morrison) Obi-Wanovi (Ewan McGregor) ve filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002), konkrétně: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ Oboje je reakce na zjišťování hlavních kladných postav, co jsou zač. (Sidarius)
  • Loď, ktorú používa Boba Fett (Temuera Morrison), je Slave I. Túto loď používal už v originálnej trilógii a očividne sa mu ju podarilo získať potom, čo sa oslobodil zo spárov sarlacca. (ČSFD)
  • Zbraň na blízko, kterou tak obratně ovládá Boba Fett (Temuera Morrison), se jmenuje gaderffii (hůl gaffi) a je to tradiční zbraň Tuskenů, která se poprvé objevila již ve filmu Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) a má předlohu v reálné zbrani našeho světa totokia, kterou používali domorodci na ostrově Fidži. Zajímavé je, že zbraní velmi podobného typu byl Boba Fett (Jeremy Bulloch) nešťastnou shodnou náhod poražen ve filmu Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983), takže dává smysl, že se rozhodl získat mistrovství s podobným typem zbraně a gaderffii byla jasná volba, protože ji získat na poušti plné Tuskenů rozhodně nebyl pro Bobu Fetta žádný problém. (Sidarius)

Reklama

Reklama