Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (59)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxom je, že sa jedná u mňa (zatiaľ) o celkovo najlepšiu epizódu seriálu, a zároveň je to prvá epizóda, kde sa neobjavil náš zelený priatelíček. A nie som tu jediný, kto má takéto pocity z "Chapter 15: The Believer". Presne takto by som si vedel Mandaloriana predstaviť, keby sa dejová linka s Groguom skončila. Ako ja ho mám rád aj seriál je parádny, len už cítim, že by sa to malo posunúť ďalej. Fakt nechcem, aby témou celého seriálu bol Grogu a záležitosti s ním súvisiace. Dúfam, že vo finále ho Mando predá do rúk Ahsoky, čo by bolo skvelou témou pre jej už oficiálne oznámený seriál. Zároveň by sa v tretej sérii "The Mandalorian" mohli riešiť iné veci, napríklad samotní Mandaloriania, ktorých tu už bolo bohato veľa. ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejvtipnější díl u kterýho jsem se dost nasmál. Jak zabijou toho velitele přímo v kantýně :D Bill Bur prokázal komediální talent. Čert vem logiku, proč je terminál s tajnými informacemi v nějaký jídelně vojáků.. a jaktože Mandův ksicht prošel skenem terminálu.. no blížíme se do finále a je to tuze znát. ()

Reklama

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále lepšie a lepšie.Perfektné od začiatku do konca. Celý diel bol napínavý. Vychutnal som si tento diel naplno. Od finále očakávam veľmi veľa lebo táto časť nás na finále dostatočne navnadila. A bol by som rád keby sa tieto postavy objavovali stále ako tým ostali pokope čím dlhšie lebo sa mi na nich veľmi dobre pozerá. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo kulervoucí. Až na ty chudáčky vesničany, což jsou samoz. asiaté...jak jinak.:-/ A pojem juggernaut se k těm robustním transportérům fakt hodí. Připoměly mi Rogue One a SW III. Scéna, ve které Mayfeld postupně bobtná vzteky při rozhovoru se svým bývalým velitelem, kde se rozebírá Operace škvarek aka Spáleniště, tzv. Císařův poslední Rozkaz, dle mého naprosto debilní a nesmyslný (čehož jsme svědky v SW Battlefront II 2017) je top, ALE co mě nejvíce dostalo a zařval jsem u toho jak malej harant, bylo vypuštění seismické nálože z SW II. Ten zvuk, co kdysi burácel v kinech, totálně žeru! ;-) ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších částí série, hlavně díky lince Manda a Mayfielda. Scéna s imperiálním důstojníkem mi hodně připomínala Hanse Landa z Hanebných panchartů a navíc do toho hrálo napětí díky Mandovu odhalení. Ještě že je tam všechny vystříleli, aby nikdo neznal jeho tvář, teda až na Mayfielda, u kterýho jsem proto tak trochu čekal, že se při útěku hrdinně obětuje, aby mohl Mando utýct a jeho tvář zůstala pořád neznámá ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Mayfeld použije v závere epizódy pušku Cycler, ktorá patrí Boba Fettovi. Túto zbraň používajú predovšetkým Piesoční ľudia (Tuskeni). Boba Fett si behom svojho pobytu na Tatooine osvojil túto ich pušku, ako používanie ich tradičnej bojovej palice gaffi, s ktorou sme ho videli bojovať v predošlej epizóde. (ČSFD)
  • Hrdinovia epizódy majú problém s preniknutím do priestorov Impéria, pretože by ich mohlo rozoznať ISB. Táto skratka znamená Imperial Security Bureau (Imperiálny bezpečnostný úrad) a označuje tajnú políciu Impéria, ktorá sa zameriavala na odstraňovanie nepohodlných ľudí a na umlčanie akéhokoľvek odporu. Členov tohto úradu sme mohli vidieť aj na Hviezde smrti. (ČSFD)
  • Monológ, ktorý v závere epizódy prednesie Din Djarin (Pedro Pascal) Moffovi Gideonovi je rovnaký, aký predniesol Gideon v epizóde The Reckoning (S01E07). (ČSFD)

Reklama

Reklama