Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (125)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando má konečne Gidionove súradnice. Musí ešte nabrať niekoľko žoldákov a ide sa na to. Po infiltrácií do lode a odstavení smrtiacich droidov sa zdá situácia vyhraná. Droidi sa však vracajú na loď a celú našu bandu zaháňajú do slepej uličky. Našťastie sa na scéne objavuje majster Jedi aby sa o nich postaral. Prevedenie: Pre toto mám rád toto univerzum. Akokoľvek môže byť infantilné dokonalo ma baví a pripútava k stoličke na dlhé večery. P.S. Človeka pod plášťom by ste asi netipovali. Nech vás sila ochraňuje. 99% ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě dost překvapilo a nečekaně rozsekalo. Jeden díl lehce pitomoučké série dokázal totálně přebít, ztrapnit a zadupat do země nekompatibilní tři nové celovečerní epizody. Jak tam ten jeden jedi rozseká padesát dark trooperů, jako by to byli hadrový panáci, přitom z předchozího průběhu víme, že jsou to nepřemožitelné stroje. Netušil jsem kdo to tam takhle nakráčel se zeleným mečem, a pak po tom odhalení tváře jak se mi rozsvítilo, nojo vždyť to by mohl dokázat jen jediný jedi. Ten nejslavnější. Fakt krása podívám se určitě víckrát. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He is strong with the Force, but talent without training is nothing. I will give my life to protect the Child... but he will not be safe until he masters his abilities." Keď som si bláhovo v polovici tejto série myslel, že najväčším esom, ktoré tvorcovia vytiahnu z rukáva je comeback Bobba Fetta, netušil som ako pekelne sa mýlim. To najlepšie si totiž tvorcovia nechali na samotný záver, pri ktorom asi všetkým fanúšikom tohto podmanivého univerza klesla sánka. Veľká vďaka pánom Fabreau a Reedovi za to, že vrátili Star Wars tam kam patrí a zaplátali rany, ktoré divákom spôsobili posledné tri filmy... ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Jednu jedinou hvězdičku musím strhnout, protože ten ne zcela povedený deepfake mě opravdu velice rozhodil. Měli obsadit Sebastiana Stana a bylo by to mnohem lepší. Chápu ale, proč se rozhodli pro tento způsob, a určitě si časem zvyknu. Budoucí pátou hvězdu tedy nevylučuji. Jinak naprosto úžasná epizoda, trochu předvídatelná, ale stejně skvělá. Hned jak jsem viděl onen samotinký X-Wing, začal jsem divoce rozhazovat rukama všude kolem sebe, a to samé se pak stalo ještě během post-credit scény. Fortunovo (rychlé) cameo potěšilo, a když Boba převzal trůn, vykřikl jsem radostí. Mimochodem také ale doufám, že Grogu nezůstane v Lukově akademii, protože bych jen nerad zjistil, že zemřel rukou Bena Sola... ()

peregrino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly Síla probouzí se, Poslední z Jediů a Vzestup Skywalkera nehodnotím negativně, našel jsem na nich pozitiva. I když nemohou konkurovat staré trilogii (4., 5. a 6. dílu), oká, u mě to prošlo. Nicméně ve světle zakončení 2. série Mandaloriana, ano, tohle je nejen návrat, ale doslova jediné možné a nenahraditelné navázání na starou trilogii, na které jsem vyrostl. Emoce, akce, návraty známých postav, rozšiřování a možnost poznávání ze starého nového světa, tohle je pro fanouška splnění snu. Těším se na 3. sérii a přál bych si, aby i další nové seriály pokračovaly v tak hutné euforii, vrátily se další postavy a jak zní motto, "this is the way". ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)
  • Jediná epizoda v celé sérii, která má potitulkovou scénu. (UncleMorty)
  • První epizoda seriálu, která v závěrečných titulcích neobsahuje výtvarné návrhy. (Sidarius)

Reklama

Reklama