Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (125)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler: Luke jak ho známe. Uvážlivé pomalé pohyby, jeho úsměv, tvář. Jako by se zastavil čas a opět se dívám na Návrat Jedi. Opravdu je to návrat do dětských dob. Hamil zamlada. A to pomrkávání po fanoušcích nekončí. Sundání helmy a Mando kouká svýma vlastníma očima na malého - otec a syn. Jediné, co mi v této epizodě chybělo, to byly závěrečné titulkové obrázky. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, tak tohle byl asi nejlepší díl celýho seriálu prozatím. A ten konec? No tak tam jsem dostal husinu, co mám doteď. Pro fandy SW, co viděli všechny filmy je to ultimátní konec a ani tam nikdo nemusel nic říct a vy jste přesně věděli o koho jde, protože to k té postavě prostě sedí. A ještě to menší cameo jistého droida? No to je luxusní. A abych nezapoměl, tak na konci pěkně stříkaj emoce, nádhera. ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantní závěr! Ale začnu věcí která mě dost naštvala. A to je nedokončené story ohledně darksaberu, co se stalo s tím bláznivým doktorem a jaké se ztoho křižníku dostali. Každopádně to se vše vyřeší v 3. Sérii. A teď už na pozitiva, opět Boba total bad-ass, Bo-Katan ke taky cool a emotivně zdrcený Din Djarin je taky na super. A závěr? Na komu neukapla slza tak je asi člověk bez citů. Ano sice jsme očekávali že přijde Jedi a ano vysázeli jsme na Luka ale stejně je to krásný Fanservis. Celkově náš epizoda nabudila k sledování 3. Série. 90% ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále ako sa patrí. Napätie od samého začiatku do samého konca. Proste som spokojný a veľmi. Dojímavé finále. Skoro aj slzička ukapla, ale som sa udržal. Potešil a zároveň ma prekvapil návrat legiend. A podtitulková scéna nám dala znovu krásny návrat do spomienok prvej trilógie. Až tak na to navnadilo, že si pustím všetky epizódy znovu. Mandova skupina sa opäť spojila dokonca aj rozrástla a priniesla nám božiu akciu. Veľmi veľká spokojnosť. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy slovne hodnotím samostatný diel seriálu. No teraz musím urobiť výnimku. Tento diel bol proste brilantný po všetkých stránkach. Vyťažili sme maximálne všetky postavy a predošlé diely seriálu. Boli tam Mandaloriani, skvelá cool Gina Carano ako Marshall (zrovna čítam že jej dali vyhadzov za názor..kde to spejeme?), Moff Gideon a mnoho ďalších. Celý diel bola skvelá akcia, bitky, efekty, hudba a záver. Ou to bol záver. Jedny z najlepších minút z celého SW universe! Bolo tam všetko, napätie, úžasné prekvapenie a emócie, že som si starý kôň poplakal. Tento diel bolo jedným z najlepších 44min zo SW a stálo za to pozerať tento seriál už len kvôli nemu. Pár prvých epizód boli také hluché, no smerom ku koncu série to bola paráda s čerešničkou na torte. Neviem si predstaviť kam sa vydá ďalšia séria :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • V úvode sa dozvieme, že Cara Dune (Gina Carano) má vytetovanú slzu ako spomienku na zničenie jej domovskej planéty Alderaan. (ČSFD)
  • První epizoda seriálu, která v závěrečných titulcích neobsahuje výtvarné návrhy. (Sidarius)
  • Epizóda bola vydaná deň po smrti Jeremyho Bullocha, ktorý si zahral postavu Bobu Fetta v originálnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama