Reklama

Reklama

Doom Patrol - Season 3

(série)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2021, 8 h 39 min (Minutáž: 48–56 min)

Tvůrci:

Jeremy Carver

Hrají:

Matt Bomer, April Bowlby, Timothy Dalton, Brendan Fraser, Diane Guerrero, Joivan Wade, Michelle Gomez, Riley Shanahan, Matthew Zuk, Samantha Marie Ware (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nejpodivnější skupina superhrdinů ze světa DC - Cliff Steele alias Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor alias Negative Man (Matt Bomer), Rita Farrová alias Elasti-Woman (April Bowlbyová), Crazy Jane (Diane Guerrerová) a Victor Stone alias Cyborg (Joivan Wade) jsou zpět. Třetí série začíná konfrontací Dorothy (Abi Montereyová) se Svíčkařem, která vede ke zdrcující ztrátě. Doom Patrol se ocitá na složité křižovatce a každý její člen se snaží čelit tomu, kým je a kým chce být. A všechno se ještě více zkomplikuje, když ve stroji času dorazí Madame Rouge (Michelle Gomezová) s velmi specifickým posláním, jen kdyby si na něj pamatovala. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Wez

Souhlasim. Ale ta "opici" koc tam ma byti. Neb je i v Morrisonovych DP comicsech, dle kterych se tezce inspirovali tvurci tv s. Ale tam to neni sefova dcera. 

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Tak s 3.sérií jsem měl opravdu problém-zatímco první byla opravdu dobrá a originální,ve druhé už se našlo něco,co mě nebavilo(ta opičí koc),tak ve třetí bylo takových uhozeným,trapných a debilních dějových linek opravdu moc(zombie,celá ta trapárna s tím sesterstvem).Trochu to zachránil konec,ale myslím,že po čtvrté sérii by to měli už ukončit-dochází jim nápady

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

OST je od včera již k mání a jistě bude nadprůměrné jako z prvních 2 sérií, na rozdíl od samotné 3.s.

Dr.Love

Dr.Love (hodnocení, recenze)

Bože jestli se to během těch posledních pár epizod nevytáhne tak to skončí v odpadu 😢

Reklama

Reklama